reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No tak ja za każdym razem jak się odzywam to tylko po to żeby tobie "dojebać". Pieknie to ubrałaś w słowa Gosiu. Zachowujecie się tak jak by to było wasze i cytuję "nasz kalendarz"

Boże wy nie widzicie dalej niż czubek własnego nosa.

A przejąć go nie miałam okazji bo wszędzie ty się pierwsza pchasz tak samo jak do grupy na fb czy do naszych historii. Wszędzie byś chciała rządzić.

Życzę ci miłego dnia z tą twoją wiedzą do której nikt inny nie ma dostępu:-D
A czy ja chcialam przejac kalendarz wcale nie chcialam. I gdzie zauwazylas ze sie rzadze do naszych histori zaproszenie dostalam od annamarie ale skoro tak wam przeszkadza ze tam jestem to prosze bardzo niech ann mnie z usunie. Ze niby na fb w ktorym momencie uwazasz ze sie rzadze skoro prawie sie tam nie udzielam. Dziewczyno najperw pomysl zanim cos powiedz na czyjs temat.

reklama
A czy ja chcialam przejac kalendarz wcale nie chcialam. I gdzie zauwazylas ze sie rzadze do naszych histori zaproszenie dostalam od annamarie ale skoro tak wam przeszkadza ze tam jestem to prosze bardzo niech ann mnie z usunie. Ze niby na fb w ktorym momencie uwazasz ze sie rzadze skoro prawie sie tam nie udzielam. Dziewczyno najperw pomysl zanim cos powiedz na czyjs temat.

Gosia kazdy ma swoje zdanie i niech tak zostanie.Ale z tego co widzę nie jestem jednya. Nie bede tu dalej przepychanek urzadzac bo to nie ma sensu. I tak nic do was nie dociera.

A tak na marginesie medycyna ma wiele specjalizacji i ja nie twierdze ze w kazdej z nich mam ogroma wiedze. W swojej dziedzinie ja posiadam. Ale szkoda sie tlumaczyc skoro co niektorzy pojawiaja sie ostatnio po to zeby kogos obrazic. Nie dziwie sie ze ciezarowki nie wytrzymaly tamtej klotni i odeszly

A tak na marginesie medycyna ma wiele specjalizacji i ja nie twierdze ze w kazdej z nich mam ogroma wiedze. W swojej dziedzinie ja posiadam. Ale szkoda sie tlumaczyc skoro co niektorzy pojawiaja sie ostatnio po to zeby kogos obrazic. Nie dziwie sie ze ciezarowki nie wytrzymaly tamtej klotni i odeszly
Nie przesadzaj. Żadna z Nas nie miała nic wspólnego z tamtą kłótnia. Może poczytaj troche! Jestes żałosna.
Może mi jeszcze powiesz, że przez nas nie ma tu Najki, Moni, Ann, Igo, Natalki itd?? Otrzasnij się kobieto!
Jakoś chyba żadna z ciężarówek, z którymi mam kontakt nigdy nie miała do.mnie pretensji.
Ale zawsze najgłośniej krzyczą Ci co mają najmniej do powiedzenia.

Nie przesadzaj. Żadna z Nas nie miała nic wspólnego z tamtą kłótnia. Może poczytaj troche! Jestes żałosna.
Może mi jeszcze powiesz, że przez nas nie ma tu Najki, Moni, Ann, Igo, Natalki itd?? Otrzasnij się kobieto!
Jakoś chyba żadna z ciężarówek, z którymi mam kontakt nigdy nie miała do.mnie pretensji.

Westi ja nie mowilam o tobie
Do mnie tez nikt nie mial pretensji z dziewczn ktore przeszly do ciezarowek
A moze ty mi tez powiesz ze ja rozpierdolilam forum.
Tu nie mozna miec swojego zdania. Ktos mi tez ostatnio zwrocil uwage jak pisalam o tarczycy i o braniu cwiartek i polowek eutyroxu i tu od niektorych dowiedzialam sie ze lekarz ktory leczy mnie od 10 lat jest debilem bo nie dzieli sie tabletek i nie wprowadza mieszanych dawek.
Trzeba bylo forum zatytulowac tylko i wylacznie o in vitro nie poruszamy innych tematow.

reklama
Słuchaj się lekarza. Ja przy maksymalnych dawkach tabletek i zastrzyków nie osiągnęłam wybitnego wyniku. Chyba nawet do 30 nie doszłam.
U mnie w klinice zakłada się, że progesteron powinien być na poziomie 20 minimum. Zresztą o ile dobrze kojarzę to poziom progesteronu nawet wg laboratoryjnych norm zaczyna się od 17.

Spokojnie odpoczywaj. Ja plamilam i krwawilam do końca 1 trym. :)

A czy progesteron moze byc za wysoki ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry