Jaskolcia
Fanka BB :)
Milagors, Mrozaków nie rusząKurde, boje sie o moje mrozaki ... mam nadzieje, ze mi pozwola je zabrac... one sa moje a nie panstwa!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milagors, Mrozaków nie rusząKurde, boje sie o moje mrozaki ... mam nadzieje, ze mi pozwola je zabrac... one sa moje a nie panstwa!!
Ale ja mam dzisiaj dopiero 10dc i lekarz mówił że wszystko ok i że ten dzień to i tak za wcześnie na transfer bo robi się go około 16dc. Transfer przewidziany dopiero pod koniec przyszłego tygodnia więc mam nadzieję że endo urośnie tak jak powinno ☺Przy endo 6 nie robi sie transferow. Musi miec minimum 8mm ale ja bym przy takim tez nie podchodzila. Jak dla mnie to zeby byc "bezpiecznym" to tak ponad 9 byloby ok.
Moze ci jeszcze urosnac. Po to bedziesz miec jeszcze wizyte kontrolna. Jesli mie urosnie to odwolaja transfer. Mi odwolali w zeszlym miesiacu i hoduje je jeszcze raz... do skutku.
Ale ja mam dzisiaj dopiero 10dc i lekarz mówił że wszystko ok i że ten dzień to i tak za wcześnie na transfer bo robi się go około 16dc. Transfer przewidziany dopiero pod koniec przyszłego tygodnia więc mam nadzieję że endo urośnie tak jak powinno ☺
Udany był?Ja miałam transfer na endo 5.7mm....... bo endo u mnie strajkowało także się nie martw
Ale ja mam dzisiaj dopiero 10dc i lekarz mówił że wszystko ok i że ten dzień to i tak za wcześnie na transfer bo robi się go około 16dc. Transfer przewidziany dopiero pod koniec przyszłego tygodnia więc mam nadzieję że endo urośnie tak jak powinno ☺
Ja mialam crio w 24dc i zastanawialam sie czy to ma sens bo za 5 dni miala byc @ ale jak widac to oplacalo sie. Ale nie pamietam jakie mialam E2
Był tylko Klawiter. Wpłynął wniosek o odrzucenie projektu w całości-mam nadzieje że się tak staniieMrozaczków nie ruszą w żadnym wypadku, nie bój się. Wlasnie mają nadzieję, ze każdy "nieludzko przechowywany zarodek" dostanie kiedyś szansę się rozwinąć w łonie kobiety.
Generalnie poza Klawiterem nie było chyba nikogo z wnioskodawców na sali, przynajmniej nie od Kukiza. Może był ten poseł z PO co sie podpisał ale nie pamiętam. Pewnie, żeby się nie musieć wypowiadać nie posiadając wiedzy merytorycznej wystawili jednego Klawitera (lekarz).
Ten Pan nie jest lekarzem ! Co zresztą słychać po jego wypowiedzi. "Leczenie bezpłodności".Mrozaczków nie ruszą w żadnym wypadku, nie bój się. Wlasnie mają nadzieję, ze każdy "nieludzko przechowywany zarodek" dostanie kiedyś szansę się rozwinąć w łonie kobiety.
Generalnie poza Klawiterem nie było chyba nikogo z wnioskodawców na sali, przynajmniej nie od Kukiza. Może był ten poseł z PO co sie podpisał ale nie pamiętam. Pewnie, żeby się nie musieć wypowiadać nie posiadając wiedzy merytorycznej wystawili jednego Klawitera (lekarz).