reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję :) O tych bateriach czytałam, że to jest spowodowane podnoszeniem się macicy, która zaczyna uciskać na pęcherz, co w konsekwencji sprzyja rozwojowi bakterii. Pojadę poszukać tego soku żurawinowego. Chyba najlepiej, żeby był jak najbardziej naturalny, prawda?
Co do snów - mojemu mężowi wczoraj się śniło, że był w ciąży i to on urodził nasze dziecko :) Po porodzie mu je zabrali, zapadł w śpiączkę, a gdy się obudził, poszedł do sali z noworodkami, bo bardzo chciał zobaczyć dziecko. Wszystkie maluchy płakały, a on nie mógł znaleźć naszego. I się obudził :)
Z tymi wynikami moczu to czy jesteś pewna, że dobrze pobrałaś próbkę? Brzmi może banalnie, ale ja na początku ciąży też tak miałam, najadlam się stresu, a potem lekarz kazał bardzo dokładnie się umyć, zatkac pochwe wacikiem i powtórzyć badanie. I zero bakterii mi wyszło.

Trzymamy kciuki za piekne widoki i odglosy serduszka :*
✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :*

Wrzesien mamy to kobietki to bedzie nasza jesien :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Niech wrzesien bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy niz lipiec i sierpien razem wziete :):tak::tak:
Wakacje zakonczone z mega pozytywni wiadomosciami o kolejnych ciazach niech to dalej trwa :tak::tak::tak:
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
  • Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
  • Kciuki za blizniaki madziagi zeby szybko mogly zdrowiutkie wyjsc z rodzicami do domku
  • Trzymamy kciuki za synka agatek28 oby szybciutko nabieral sil

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

23: butterfly - wizyta serduszkowa
23:AniaCh83 -usg serduszkowe

24:ema51 - wizyta kontrolna przed crio
26:malutkikaczorek -wizyta w trakcie stymulacji
30:Blastka - betowanie

Październik
3: Ewunka - betowanie 1
3:rybka14 - badania prenatalne
3:Hooope 86- betowanie
5:katherina - wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
5:gosia321 - wizyta w trakcie stymulacji
21:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę

Falka- rozpoczecie stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Kasik99- rozpoczecie stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D8-)
♡♡♡♡♡[/QUOTE]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry