lile
Fanka BB :)
ja nie umiem gwizdac wiec musze z lokciaU mnie gwizdanie nie pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie umiem gwizdac wiec musze z lokciaU mnie gwizdanie nie pomaga
oglądam, aż mnie skręcaPolsat News 2 obrady sejmu na zywo o aborcji i in vitro
obrady nadal trwająOh, szkoda że nie widziałam tych obrad, ja praktyczne nie oglądam Tv a dziś specjalnie w tym celu skacze po kanałach. Chyba w celu samobiczowania nie przełączyłam z rozmowy z panią Kają Godek w TVP. Troszkę w szoku byłam. Wszędzie sie musi, że publiczne media sa tak bardzo stronnicz...ale ja tych tych to już w ogóle nie oglądam, nie spodziewałam sie, że może to być aż na taką skale. Normalnie spijanie z dziubków, zero neutralności.
A skąd wiesz jaką mam? Nie pisałam tego tutaj Poza tym już wszystko wiem, teściowa jest mikrobiologiem i wszystko mi wyjaśniła. To, co mam jest normalną bakterią, którą mamy w organizmie.Motylku ja prawie rok leczyłam bakterie. Nic mnie nie piekło, swędziało, nie miałam upławów, nic.Zaczęło się od e coli a potem jak zaczęłam zarzywac leki to się posypało. Tą którą Ty masz też miałam i usiałam wziąć 3 opakowania antybioltyku żeby cholerstwo zlikwidować. Bakterie w ciąży są bardzo często. Wiesz co jest i lekarz na pewno da Ci na to lek