reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Troszke mi teraz ciezko bo na dwa tyg moje leki z progrsteronem kosztuja ok 1000zl...28 zastrzykow prolutexu to juz 700zl...3 op luteiny to 160zl...i duphastonu pelno...mmasakra jakas...

Cześć dziewczyny, czy mogę do was dołączyć? Jestem co prawda nie po in vitro a przed i szukam miejsca, gdzie będę mogła podzielić się wątpliwościami, strachami i w ogóle z osobami które już wiedza co i jak :)
Ja najprowdopodobniej zacznę procedurę z początkiem listopada (@ powinna wypaść 01.11; Prawie zawsze mam 1 dzień miesiąca, aż się śmieję, że to po to, aby mi liczeńie ułatwić ;)

U mnie czynnik męski, a poza tym wiele czasu straciliśmy przez rożne moje choróbska przy których nie mozna sie było starać, a nawet kilka lat po okres karencji a potem okazało się, że mąż miał morfologię 0%. Teraz po suplementacji długiej ma 1-3 % zależy kiedy, wiec z MSOME powinno sie udać wyłapać kilka dobrych plemniorków.

Na początku roku wyszła u mnie z kolei cytologia taka, że powaliła na mnie kolana (robiłam regularnie i zawsze co najwyżej 2ga grupa). Wyszło CIN 3, była konizacja kawałka szyjki, mogę rodzić i wszystko ok niestety program rządowy się skończył. No i zaczynam w INVIMED prywatnie.
Witaj pewnie ze mozesz sie przylaczyc nie wszystkie sa tu po in vitro wiekszosc z nas jest przed niekoniecznie pierwszym :)
Ale przed udanym in vitro
W kupie razniej kazda cos doradzi :)

reklama
Troszke mi teraz ciezko bo na dwa tyg moje leki z progrsteronem kosztuja ok 1000zl...28 zastrzykow prolutexu to juz 700zl...3 op luteiny to 160zl...i duphastonu pelno...mmasakra jakas...
Nie wiem jakie masz te opakowania luteiny.
U mnie naturalny progesteron op 15 szt 200mg ( są tez 100 ) kosztuje ok 15 € mogę Ci slac na kg bo to mogę kupić bez recepty

Do góry