reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny, czy mogę do was dołączyć? Jestem co prawda nie po in vitro a przd i szukam miejsca, gdzie będę mogła podzielić się wątpliwościami, strachami i w ogóle z osobami które już wiedza co i jak :)
Ja najprowdopodobniej zacznę procedurę z początkiem listopada (@ powinna wypaść 01.11; Prawie zawsze mam 1 dzień miesiąca, aż się śmieję, że to po to, aby mi liczeńie ułatwić ;)

U mnie czynnik męski, a poza tym wiele czasu straciliśmy przez rożne moje choróbska przy których nie mozna sie było starać, a nawet kilka lat po okres karencji a potem okazało się, że maż miał morfologię 0%. Teraz po suplementacji długiej ma 1-3 % zależy kiedy, wiec z MSOME powinno sie udać wyłapać kilka dobrych plemniorków.

Na początku roku wyszła u mnie z kolei cytologia taka, że powaliła na mnie kolana (robiłam regularnie i zawsze co najwyżej 2ga grupa). Wyszło CIN 3, była konizacja kawałka szyjki, mogę rodzić i wszystko ok niestety program rządowy się skończył. No i zaczynam w INVIMED prywatnie.
Hej też jestem nowa :) Wczoraj transfer. Wcześniej nieudane inseminacje. Czynnik męski było MSOME. Wyłapali 8 rozbójników, zapłodniło się 6 komórek. Jedna jest już ze mną i cała o nią drżę, bo taka jestem przeziębiona, że ją chyba wykaszlę... Mamy jednego mrozaczka i los dwóch komórek rozstrzygnie się dzisiaj. Z dwunastu jajeczek to taki niepocieszający wynik. Życzę dużo cierpliwości. To wszystko trwa, ale wierzę, że się uda.

reklama
zy może któraś z Was ma do odstapienia luteine ? Najlepiej podjezykowa ale dopochwow tez może być ... bardzo pilnie potrzebuje:( mieszkam w uk a tu niestety nie przepisuja tkich rzeczy a do pl w najbliższym czasie lecieć reż nie mogę ....oczywiście pokryje wszelkie koszty.z góry dziękuje

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak bywa.... ja mam dopiero 5ego dnia przy anty. Bardzo pozno ale tak jest...

Podchodzisz do crio w nastepnym cyklu? Moze tym razem sie zgramy. Ja mam miec okres tez na dniach i ruszam z machina...
O to jeszcze nic ja w poprzedniej stymulacji mialam po antykach dopiero po 14 dniach. Ale wtedy okropnie je znosilam. Teraz nawet nie czuje ze cos biore :)

zy może któraś z Was ma do odstapienia luteine ? Najlepiej podjezykowa ale dopochwow tez może być ... bardzo pilnie potrzebuje:( mieszkam w uk a tu niestety nie przepisuja tkich rzeczy a do pl w najbliższym czasie lecieć reż nie mogę ....oczywiście pokryje wszelkie koszty.z góry dzięku
Hej! Ja mogę odstąpić całe opakowanie Luteiny dopochwowej.

W
Hej też jestem nowa :) Wczoraj transfer. Wcześniej nieudane inseminacje. Czynnik męski było MSOME. Wyłapali 8 rozbójników, zapłodniło się 6 komórek. Jedna jest już ze mną i cała o nią drżę, bo taka jestem przeziębiona, że ją chyba wykaszlę... Mamy jednego mrozaczka i los dwóch komórek rozstrzygnie się dzisiaj. Z dwunastu jajeczek to taki niepocieszający wynik. Życzę dużo cierpliwości. To wszystko trwa, ale wierzę, że się uda.
Witaj trzymam kciuki za pozytywna bete. Teraz relax lez i pachnij :)

Cześć dziewczyny, czy mogę do was dołączyć? Jestem co prawda nie po in vitro a przed i szukam miejsca, gdzie będę mogła podzielić się wątpliwościami, strachami i w ogóle z osobami które już wiedza co i jak :)
Ja najprowdopodobniej zacznę procedurę z początkiem listopada (@ powinna wypaść 01.11; Prawie zawsze mam 1 dzień miesiąca, aż się śmieję, że to po to, aby mi liczeńie ułatwić ;)

U mnie czynnik męski, a poza tym wiele czasu straciliśmy przez rożne moje choróbska przy których nie mozna sie było starać, a nawet kilka lat po okres karencji a potem okazało się, że mąż miał morfologię 0%. Teraz po suplementacji długiej ma 1-3 % zależy kiedy, wiec z MSOME powinno sie udać wyłapać kilka dobrych plemniorków.

Na początku roku wyszła u mnie z kolei cytologia taka, że powaliła na mnie kolana (robiłam regularnie i zawsze co najwyżej 2ga grupa). Wyszło CIN 3, była konizacja kawałka szyjki, mogę rodzić i wszystko ok niestety program rządowy się skończył. No i zaczynam w INVIMED prywatnie.
Koniczynko witaj...pytaj smialo o wszystko...

Cześć dziewczyny, czy mogę do was dołączyć? Jestem co prawda nie po in vitro a przed i szukam miejsca, gdzie będę mogła podzielić się wątpliwościami, strachami i w ogóle z osobami które już wiedza co i jak :)

U mnie czynnik męski, a poza tym wiele czasu straciliśmy przez rożne moje choróbska przy których nie mozna sie było starać, a nawet kilka lat po okres karencji a potem okazało się, że mąż miał morfologię 0%. Teraz po suplementacji długiej ma 1-3 % zależy kiedy, wiec z MSOME powinno sie udać wyłapać kilka dobrych plemniorków.

Witamy zapraszamy tu jesteśmy przed po i w trakcie ;)

reklama
Do góry