reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witaj :)
Bardzo mi przykro wiem co czujesz dokladnie miesiac temu przezywalam to samo :(
Tu u nas mozesz sie wygadac na kazdy temat wiec zostan z nami i walcz dalej.
A powiedz czy m bierze jakies specyfiki na poprawe parametrow ???
W tym momencie już nie. Był na takiej hmhm kuracji, brał bardzo silne leki, które można brać jedynie przez krótki okres czasu i pod kontrolą lekarza. Jedyne witminy, które brał mój mąż a można je kupić bez recepty to profertil. Leczenie nie dało żadnych efektów, więc androlog z Novum zaproponował nam in vitro (wcześniej chciał podleczyć męża aby spróbować inseminacji). Na pocieszenie powiedział, że na inseminację wyniki za słabe, ale na in vitro bardzo dobre :p Takie pocieszenie...

reklama
Dziewczyny mam pytanie... Czy ktoś z Was robi sobie zastrzyki z heparyny fragmin i ma takie kropki czerwone po każdym zastrzyku, które zostają?

Juz po wszystkim jestem załamana [emoji20][emoji17] nie wiem co jest wydaje mi sie , ze ta beta 42,58 tu juz była spadająca , dzisiaj juz 3,17 .. Pozostało nam liczyć na cud, który pewnie nigdy sie nie wydarzy [emoji20] To było nasze ostatnie podejście 6 juz , nie ma szans żeby maz chciał podejść kolejny raz ...zreszta on strasznie to przyjął [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj ja 3 tyg temu przeżyłam to samo tyle ze u nas pierwsze podejscie ale moja ciaza trwała dłużej choć beta była pierwsza zaledwie 18 pózniej 28 , 30,6 65, 128 i potem zaczęło sie plamienie i beta spadła ;( wszystko trwało z 1,5 tyg a ja przeżyłam koszmar bo bałam sie ze to ciaza pozamaciczna bo słaby przyrost był ;( na szczęście Wszysyko sie wyjaśniło ale ciazy nie było z tego ;(

reklama
Do góry