W tym momencie już nie. Był na takiej hmhm kuracji, brał bardzo silne leki, które można brać jedynie przez krótki okres czasu i pod kontrolą lekarza. Jedyne witminy, które brał mój mąż a można je kupić bez recepty to profertil. Leczenie nie dało żadnych efektów, więc androlog z Novum zaproponował nam in vitro (wcześniej chciał podleczyć męża aby spróbować inseminacji). Na pocieszenie powiedział, że na inseminację wyniki za słabe, ale na in vitro bardzo dobre Takie pocieszenie...Witaj
Bardzo mi przykro wiem co czujesz dokladnie miesiac temu przezywalam to samo
Tu u nas mozesz sie wygadac na kazdy temat wiec zostan z nami i walcz dalej.
A powiedz czy m bierze jakies specyfiki na poprawe parametrow ???
reklama
malutkikaczorek
Fanka BB :)
Witaj ja 3 tyg temu przeżyłam to samo tyle ze u nas pierwsze podejscie ale moja ciaza trwała dłużej choć beta była pierwsza zaledwie 18 pózniej 28 , 30,6 65, 128 i potem zaczęło sie plamienie i beta spadła ;( wszystko trwało z 1,5 tyg a ja przeżyłam koszmar bo bałam sie ze to ciaza pozamaciczna bo słaby przyrost był ;( na szczęście Wszysyko sie wyjaśniło ale ciazy nie było z tego ;(Juz po wszystkim jestem załamana [emoji20][emoji17] nie wiem co jest wydaje mi sie , ze ta beta 42,58 tu juz była spadająca , dzisiaj juz 3,17 .. Pozostało nam liczyć na cud, który pewnie nigdy sie nie wydarzy [emoji20] To było nasze ostatnie podejście 6 juz , nie ma szans żeby maz chciał podejść kolejny raz ...zreszta on strasznie to przyjął [emoji20]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
malutkikaczorek
Przykro mi ;( tez jestem po nieudanym transferze ;(Niestety chyba ten 13-ty to niezbyt szczęśliwy dzień U mnie też lipa. Beta 0,5
Na dodatek nie mamy żadnego mrożaczka
butterfly1331
Moderator
O, jak dobrze! Mój mąż mówi,że jestem dziwologiem, ale ja nie przełknę nabiału. Tylko ser żółty, owocowe jogurty i trochę mleka do kawy.Witaj w klubie ja z nabialu tylko ser zolty i mleko do kawy no moze raz na jakis czas kakao ale teraz zmuszam sie do jogurtow i maslanek owocowych
katharina203
Przykro mi...tule...Niestety chyba ten 13-ty to niezbyt szczęśliwy dzień U mnie też lipa. Beta 0,5
Ewunka
Przykro miNiestety chyba ten 13-ty to niezbyt szczęśliwy dzień U mnie też lipa. Beta 0,5
katharina203
Ja po wizycie...wyniki dobre...dzis startuje z puregonem...
reklama
Ewunka
Ja na 1 wizycie zostałam zapytana ile chce zarodków w standardzie klinika proponuje 2 lecz możesz wybrać od 1 do 3Dziewczyny, czy którejś z Was lekarz zalecał podanie tylko jednego zarodka, pomimo, że był zapas, żeby podać więcej?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: