reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Juz po wszystkim jestem załamana [emoji20][emoji17] nie wiem co jest wydaje mi sie , ze ta beta 42,58 tu juz była spadająca , dzisiaj juz 3,17 .. Pozostało nam liczyć na cud, który pewnie nigdy sie nie wydarzy [emoji20] To było nasze ostatnie podejście 6 juz , nie ma szans żeby maz chciał podejść kolejny raz ...zreszta on strasznie to przyjął [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ilka tak bardzo mi przykro tule mocno :*
Odpocznijcie dojdzie do siebie i wtedy jeszcze raz przegadajcie kolejne podejscie

reklama
Jestem już . Jest 7 dojrzałych komórek, trzy były zbyt dojrzale a trzy nie dojrzale. Mam nadzieję że 7 to będzie szczęśliwa liczba.
Mam luteine 3*2, prolutex, encorton, estrofem.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje kochanie to teraz tezymam kciuki za piekne zaplodnienie i dzielenie sie zarodeczkow :*

Witaj w klubie ja z nabialu tylko ser zolty i mleko do kawy no moze raz na jakis czas kakao ale teraz zmuszam sie do jogurtow i maslanek owocowych :)
Ja też nie lubię .... znaczy nie lubię bo mi nie wchodzi ulewa mi się o_Oczasem uda mi się zjeść jogurcik ale litr maslanki i to co dzień to chyba bym padła . Wole zalecenia Pisanki 19 pierogów przegryzala karpatka 2 podane zarodki i bliźniaki :D

Ja też nie lubię .... znaczy nie lubię bo mi nie wchodzi ulewa mi się o_Oczasem uda mi się zjeść jogurcik ale litr maslanki i to co dzień to chyba bym padła . Wole zalecenia Pisanki 19 pierogów przegryzala karpatka 2 podane zarodki i bliźniaki :D
No zartujesz o djeta pierogowa mi tez odpowiada ale pisanka to cud cudow in vitro :)

Ja usilnie chcem miec 2 ale przy 1 podejsciu nie mozna bylo teraz jak bedzie drugie tez powiedzial ze jestem za mloda ale bede drazyc temat jak zaczne stymulacje we wrzesniu :)

U mnie to nie kwestia wieku chyba (mam 35 lat) :-)
Bardziej sugestia lekarza, że jak pierwszy raz to warto podać jeden, choć oczywiście miałam wybór, zdałam się jednak na lekarza :-)

Ilka bardzo mocno przytulam; ** bardzo mi przykro; (
Wszystkie tu przeszlysmy ta drogę raz zakończona sukcesem a innym razem łzami ale każda z nas się podniosła i dalej walczy o swoje szczęście czego i Tobie życzę. Teraz jest czas łez i płaczu ale za jakiś czas będzie czas na dalszą walkę; ))

reklama
Hehe prawda u nas zadnych zalecen nie ma :)
No napewno litr ciezo pochlonac codziennie a pijesz naturalna czy owocowe tez mozna
Ja naturalne, ew. koktajl na niej robię ze świeżymi owocami. Kupnych jogurtów/maślanek nie jem od jakiegoś czasu.

Aaaa co prawda nie 19 ale z 10 pierogów z jagodami właśnie zjadłam plus Małż wróci to będzie karpatka na deser czyli jestem już praktycznie w ciąży :DDD

Dziewczyny, czy którejś z Was lekarz zalecał podanie tylko jednego zarodka, pomimo, że był zapas, żeby podać więcej?

Ja miałam podany jeden zarodek mimo,że mieliśmy jeszcze jedną blastkę.

Do góry