reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Juz po wszystkim jestem załamana [emoji20][emoji17] nie wiem co jest wydaje mi sie , ze ta beta 42,58 tu juz była spadająca , dzisiaj juz 3,17 .. Pozostało nam liczyć na cud, który pewnie nigdy sie nie wydarzy [emoji20] To było nasze ostatnie podejście 6 juz , nie ma szans żeby maz chciał podejść kolejny raz ...zreszta on strasznie to przyjął [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ilka tak bardzo mi przykro tule mocno :*
Odpocznijcie dojdzie do siebie i wtedy jeszcze raz przegadajcie kolejne podejscie

reklama
Jestem już . Jest 7 dojrzałych komórek, trzy były zbyt dojrzale a trzy nie dojrzale. Mam nadzieję że 7 to będzie szczęśliwa liczba.
Mam luteine 3*2, prolutex, encorton, estrofem.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje kochanie to teraz tezymam kciuki za piekne zaplodnienie i dzielenie sie zarodeczkow :*

Witaj w klubie ja z nabialu tylko ser zolty i mleko do kawy no moze raz na jakis czas kakao ale teraz zmuszam sie do jogurtow i maslanek owocowych :)
Ja też nie lubię .... znaczy nie lubię bo mi nie wchodzi ulewa mi się o_Oczasem uda mi się zjeść jogurcik ale litr maslanki i to co dzień to chyba bym padła . Wole zalecenia Pisanki 19 pierogów przegryzala karpatka 2 podane zarodki i bliźniaki :D

Ja też nie lubię .... znaczy nie lubię bo mi nie wchodzi ulewa mi się o_Oczasem uda mi się zjeść jogurcik ale litr maslanki i to co dzień to chyba bym padła . Wole zalecenia Pisanki 19 pierogów przegryzala karpatka 2 podane zarodki i bliźniaki :D
No zartujesz o djeta pierogowa mi tez odpowiada ale pisanka to cud cudow in vitro :)

Ja usilnie chcem miec 2 ale przy 1 podejsciu nie mozna bylo teraz jak bedzie drugie tez powiedzial ze jestem za mloda ale bede drazyc temat jak zaczne stymulacje we wrzesniu :)

U mnie to nie kwestia wieku chyba (mam 35 lat) :-)
Bardziej sugestia lekarza, że jak pierwszy raz to warto podać jeden, choć oczywiście miałam wybór, zdałam się jednak na lekarza :-)

Ilka bardzo mocno przytulam; ** bardzo mi przykro; (
Wszystkie tu przeszlysmy ta drogę raz zakończona sukcesem a innym razem łzami ale każda z nas się podniosła i dalej walczy o swoje szczęście czego i Tobie życzę. Teraz jest czas łez i płaczu ale za jakiś czas będzie czas na dalszą walkę; ))

reklama
Hehe prawda u nas zadnych zalecen nie ma :)
No napewno litr ciezo pochlonac codziennie a pijesz naturalna czy owocowe tez mozna
Ja naturalne, ew. koktajl na niej robię ze świeżymi owocami. Kupnych jogurtów/maślanek nie jem od jakiegoś czasu.

Aaaa co prawda nie 19 ale z 10 pierogów z jagodami właśnie zjadłam plus Małż wróci to będzie karpatka na deser czyli jestem już praktycznie w ciąży :DDD

Dziewczyny, czy którejś z Was lekarz zalecał podanie tylko jednego zarodka, pomimo, że był zapas, żeby podać więcej?

Ja miałam podany jeden zarodek mimo,że mieliśmy jeszcze jedną blastkę.

Do góry