reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Dziewczyny!
Dziś mój 12 dpt. Teoretycznie jutro miałam w planach iść na betę. Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam sikańca. Jak byk tylko jedna krecha. Myślicie, że jest jeszcze jakiś cień szansy?
Karo,rób z krwi. Będziesz miała pewność. Z sikaczami jest różnie. Nie sugerowalabym się nimi :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczyny!
Dziś mój 12 dpt. Teoretycznie jutro miałam w planach iść na betę. Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam sikańca. Jak byk tylko jedna krecha. Myślicie, że jest jeszcze jakiś cień szansy?

Ja mam betę pozytywna 42,58 wczoraj a dzisiaj 12 dpt i nie ma drugiej kreski , ale nie wiem o co chodzi niby test o czułości 25 mlU/ml

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam betę pozytywna 42,58 wczoraj a dzisiaj 12 dpt i nie ma drugiej kreski , ale nie wiem o co chodzi niby test o czułości 25 mlU/ml

Ja użyłam testu o takiej samej czułości. Trochę mi ulżyło, bo daje to jeszcze nadzieje... Jutro idę robić bete z krwi i wszystko będzie jasne. Mam nadzieje, że będę pozytywnie zaskoczona :)
ilka_a trzymam za nas kciuki :*

Ja użyłam testu o takiej samej czułości. Trochę mi ulżyło, bo daje to jeszcze nadzieje... Jutro idę robić bete z krwi i wszystko będzie jasne. Mam nadzieje, że będę pozytywnie zaskoczona :)
ilka_a trzymam za nas kciuki :*

Ja jutro tez na betę jadę i mam nadzieje , ze rośnie :)
Ja tez bede trzymała kciuki za nas [emoji8]

Halo dziewczynki!
Wróciłam :) Mój skarbek ma juz prawie 24 tc :D będzie dziewczynkom i kopie jak mały bokser :D, czuję się teraz o niebo lepiej, choć mam coraz mniej siły ;).... oczywiście mam cukrzycę i łożysko przodujące, ale to pierdoły... :) Co u Was kochane. Nie jestem w stanie nadrobić zaległości. buziaki

Halo dziewczynki!
Wróciłam :) Mój skarbek ma juz prawie 24 tc :D będzie dziewczynkom i kopie jak mały bokser :D, czuję się teraz o niebo lepiej, choć mam coraz mniej siły ;).... oczywiście mam cukrzycę i łożysko przodujące, ale to pierdoły... :) Co u Was kochane. Nie jestem w stanie nadrobić zaległości. buziaki
Gratulacje! :) Imię już wybraliście?

reklama
Do góry