reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ej ale to prawda - popieprzone te sikance. Ja pamietam, ze wyszla mi jedna kreska a 3 dni pozniej beta ponad 800...
Ale kurde tu mam skierowanie na jedna bete po 15dniach i cos czuje, ze mimo wszytsko mnie skusi i zrobie sikanca wczesniej... Szkoda, ze po prostu nie moge pojsc i zrobic bety kiedy mi pasuje...
Tak czy siak podoba mi sie plan z daniem sikanca dziecku [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam betę pozytywna 42,58 wczoraj a dzisiaj 12 dpt i nie ma drugiej kreski , ale nie wiem o co chodzi niby test o czułości 25 mlU/ml

Testy są niby o czułości 25, ale nigdy nie masz takiego samego stężenia w moczu jak w krwi. Ja miałam betę ponad 200 i druga kreska była blada

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Przez 32 lata tez nie byłaś na takim dopingu ......
Mi przy ostatniej stymulacji strasznie strasznie wszystko mi smierdzialo!
Wyszłam na dwór i mówię jezzzzzzu ale śmierdzi wiosna :eek::eek::eek: przez głowę cały czas przechodzą myśli ciąża ciąża ciąża ciąża .
Życzę Ci by już tak zostało by ta upragniona ciąża zaraz się pojawiła nie tylko w głowie
O to nie tylko mi smierdzialo wszystko :)

Ja do tej pory zrobiłam jednego sikanva i dziad nie zawiódł tzn pokazał prawdę ale są tutaj dziewczyny które przy wysokiej becie nie miały nawet bladziocha drugiej krechy;)
Najlepsza beta ale minusem jest to że człowiek swiruje do tego czasu;))

Trzymamy kciuki za piekne widoki :) i owocny transfer

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec :) ;)

Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checią sie pozbedzie :)

12:malina_29- wizyta pęcherzykowa
12:jagodaaga- transfer

13:katharina203- wizyta w klinice początek stymulacji
13: karo0202- betowanie
13:marzen88 - punkcja
13:ilk_a-betowanie 2
14: koralik83 - wizyta kontrolna w klinice
14: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14:butterfly1331-wizyta w klinice przed stymulacja
14:KasiaAnna - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14:Truskawka89- wizyta serduszkowa
15:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
17:husan- kontrola przed criotransferem
20:nieagatka - betowanie 1
21: eve87- betowanie 1
22:anika11 -wizyta u gin prowadzącego ciążę
23:jagodaaga- betowanie 1
25: lile- kontrola w trakcie stymulacji
26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś

Sierpień
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;):D
♡♡♡♡♡

Ostatnia edycja:
Dziewczyny juz po:) wrocilam z moim dwoma kochanymi kropkami )))teraz musze z nimi ładnie rozmawiac zeby sie zagnieździły :)) na 23 lipca ( sobita...myslicie ze w sobote mi zrobia? Jak dlugo czeka sie na wynik??) Cudowne uczucie!!! Luteine mam jeszczekilka dni pobrac jak nie przejdzie uczulenie zmieniam na duphaston.
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi/ podpowiedzi jak zwykle jestescie super!!!
Macie mozr dla mnie jakies szczegolne zalwcenia na kolwjne 11 dni...żeby zarodki pieknie roslt? :-)

reklama
Ej ale to prawda - popieprzone te sikance. Ja pamietam, ze wyszla mi jedna kreska a 3 dni pozniej beta ponad 800...
Ale kurde tu mam skierowanie na jedna bete po 15dniach i cos czuje, ze mimo wszytsko mnie skusi i zrobie sikanca wczesniej... Szkoda, ze po prostu nie moge pojsc i zrobic bety kiedy mi pasuje...
Tak czy siak podoba mi sie plan z daniem sikanca dziecku [emoji16]

W klinice w której miałam wczesniej in vitro, po pozytywnej becie musiałam ją dwa razy w tygodniu powtarzać-obserwowali jej wzros

Do góry