reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mnie od dwóch dni strasznie sutki swędza i co zjem to mnie mdli, jeszcze punkcji nie było a ja juz ciążę urojona mam[emoji14]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Też zaczęłam się podejrzewać o ciążę urojoną- okres trwał w sumie z godzinę, przez 32 lata życia nigdy tak nie miałam. Do tego odrzuca mnie od różnych zapachów - przed chwilą od pomidora. Te antyki wyjątkowo dziwnie na mnie tym razem działają :-/

reklama
Też zaczęłam się podejrzewać o ciążę urojoną- okres trwał w sumie z godzinę, przez 32 lata życia nigdy tak nie miałam. Do tego odrzuca mnie od różnych zapachów - przed chwilą od pomidora. Te antyki wyjątkowo dziwnie na mnie tym razem działają :-/
Przez 32 lata tez nie byłaś na takim dopingu ......
Mi przy ostatniej stymulacji strasznie strasznie wszystko mi smierdzialo!
Wyszłam na dwór i mówię jezzzzzzu ale śmierdzi wiosna :eek::eek::eek: przez głowę cały czas przechodzą myśli ciąża ciąża ciąża ciąża .
Życzę Ci by już tak zostało by ta upragniona ciąża zaraz się pojawiła nie tylko w głowie

Dziewczyny jak myslicuw czy po transferze moge prosic lekarza o kilja dni zwolnienia np. Do niedzieli???
U mnie w klinice też mówili,że jeśli tylko chcę to i po punkcji i po transferze mogę dostać.

Ciekawe jak w razie czego jest po pozytywnej becie,a przed usg serduszkowym. Czy można być na zwolnieniu od początku?

Eve ja tez nie mam objawow. Czasami tylko mnie kluje prawy jajnik, ale to moment i przechodzi. Mam nadzieje, ze brak objawow nie oznacza braku ciazy... Jeszcze tydzien czekania. Zeswirowac mozna...
Powodzenia dzis babki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do tej pory jakoś te 3 dni bez problemu zniosłam,ale dzisiaj już mnie na myślenie wzięło... Oby do piątku, potem jedziemy nad morze na klika dni i wrócę akurat na betowanie :) O ile mnie

Hehe to prawda :) beta u mnie była 34 w 10dpt a już niedługo będzie 20 tc :) gruby to brzuch :p jak na razie i + 2kg od początku ciąży :)
Tylko 2kg? Ja mam plus 4kg od samych leków i zmiany trybu na bardziej siedzący/leżący. Wcześniej biegałam regularnie, więc róznica jest.

Hej Dziewczyny!
Dziś mój 12 dpt. Teoretycznie jutro miałam w planach iść na betę. Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam sikańca. Jak byk tylko jedna krecha. Myślicie, że jest jeszcze jakiś cień szansy?

reklama
Karo - najbardziej czułe są testy z krwi. Testy apteczne mają dużo mniejszą czułość. Skoro dopiero jutro masz robić test z krwi bo wcześniej mógłby nie wyjść...

Do góry