reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy wy tez mialyscie po luteinie zaczerwienienie swedzenie spuchniecie?? Kurde od wczoraj tak mam. Myslucie ze nie przeszkodzi to w wykonaniu transferu?

Tez tak miałam, lekarz polecił mi smarować sie tam na dole alantanem lub jakąs inna tłustą maścią tak własnie po aplikacji luteinusa i o dziwo pomogło :) także polecam ten sposób, a jak nie przejdzie to wtedy dopiero powiedz lekarzowi o zmianie na cos innego.

reklama
Jagoda zaczęłam w rytm piosenki fasolek .
A kiedy dzień nadchodzi,
Dzień nadchodzi.
Idziemy na jagody,
Na jagody.
A nasze czarne serca,
Czarne serca.
Biją nam radośnie,
Bum tarara bum.
Pójdziem na jagódki, wysmarujem bródki,
Do kosza połowę, a resztę na głowę.
Trochę sobie zjemy, się wysmarujemy
I zatańczymy nowy taniec jagodowy.

Eve ja tez nie mam objawow. Czasami tylko mnie kluje prawy jajnik, ale to moment i przechodzi. Mam nadzieje, ze brak objawow nie oznacza braku ciazy... Jeszcze tydzien czekania. Zeswirowac mozna...
Powodzenia dzis babki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Myślę że to nie moje tańce ..... Jak Święty Boże nie pomoże to nic nie pomoże .
Ale w razie czego tany tany odstawiam dalej .
Nie czytaj głupot po co zakładać ze będzie coś nie tak .? Ciesz się ze po 6 transferach znalazłaś to jajko. ....
Opowiedz mi Twoja historie czym Cię stymulowali i jaki zestaw jadłas po transferze
U mnie w klinice każą zrobić po 14 dniach i ma być beta powyżej 100 a Ty jesteś na dobrej drodze .
Ewelina pamiętam też miała podane 2 zarodki mała betę a teraz już na pewno jest gruba hi hi hi bo jest w ciąży z 1 urwisem .
Hehe to prawda :) beta u mnie była 34 w 10dpt a już niedługo będzie 20 tc :) gruby to brzuch :p jak na razie i + 2kg od początku ciąży :)

Do góry