reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny u mnie juz koniec nie udslo sie. W tym roku juz wiecej nie podchodze. W srode 29.06. mam jeszcze wizyte i dowiem sie co i jak. Ale napewno sa winne moje kom i ma mi wypisac jakies leki ktore bede brala 4-6 m niby maja porawic jakosc kom.
Przykro mi ;( to w ogóle transferu nie miałaś? ;( u mnie ciaza trwała krótko bo okazała biochemiczna i dziś beta spadła do 22 ;( ale na jedno mi ulżyło ze to nie pozamaciczna ;(

reklama
Bardzo mi przykro :( Wiem,że teraz nic Cię nie pocieszy, ale przynajmniej znasz przyczynę. Gdy wiesz,kim jest przeciwnik łatwiej się walczy i to daje nadzieję na przyszłość. Trzymaj się i nie rezygnuj! Ściskam :-*
Zrezygnowac na pewno niezrezygnuje. Tylko juz nie w tym roku bo juz nie mamy srodkow i tak w ciagu pol roku podchodzilismy dwa razy. Jest mi smutno i mam strasznego dola

Przykro mi ;( to w ogóle transferu nie miałaś? ;( u mnie ciaza trwała krótko bo okazała biochemiczna i dziś beta spadła do 22 ;( ale na jedno mi ulżyło ze to nie pozamaciczna ;(
Teraz nie udalo sie dotrzec do transferu w poprzedniej byl ale kropek nie zostal z nami. Mi tez jest przykro z twojego powodu ale nie poddawaj sie i walcz.

Dziewczyny u mnie juz koniec nie udslo sie. W tym roku juz wiecej nie podchodze. W srode 29.06. mam jeszcze wizyte i dowiem sie co i jak. Ale napewno sa winne moje kom i ma mi wypisac jakies leki ktore bede brala 4-6 m niby maja porawic jakosc kom.
Kochana tak mi przykro tak mocno trzymalam kciuki ze sie tym razem powiedzie. Tule mocno buziaki :*
A na jakiej podstawie stwierdzili ze to wina twoich komorek ??

Kochana tak mi przykro tak mocno trzymalam kciuki ze sie tym razem powiedzie. Tule mocno buziaki :*
A na jakiej podstawie stwierdzili ze to wina twoich komorek ??
Szczegolowo to dowiem sie na wizycie. Ale jak rozmawiam przez tel to sie spytalam dlaczego tak slabo sie zaplodniaja a on mi odpowiedzial ze to wina komorek ze nie sa za dobre.

Nie rozumiem jednego dlaczego oni czekaja az do 5 dnia jak sa tylko 2 kom zaplodnione. Czy nie mogli wczoraj zamrozic chociaz tej jednej co dobrze sie rozwijala

reklama
Do góry