BeataWarszawa
Fanka BB :)
Wiem cholercia[emoji14]myślałam, że po punkcji sobie strzele jedna ale mam antybiotyk i plan się posypalHehe nie mozna
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem cholercia[emoji14]myślałam, że po punkcji sobie strzele jedna ale mam antybiotyk i plan się posypalHehe nie mozna
Strasznie,strasznie mi przykro.Hej ;( plamienia sie nasilają a beta spadła dzisiaj do 22 wiec jednak biochemiczna ciaza była ;(
Teraz już będzie z górki, nie ma się czym stresować Trzymamy za Ciebie kciuki!Ja dziś juz po 2 wizytach. Dziś wieczorem kończę stymulację (ostatnie dwa zastrzyki), potem tylko antybiotyk i w środę rano punkcja. Finalnie jest 7 "ładnych i dojrzałych pecherzykow" jak to doktorek mój powiedział
Estradiol ok 3000, progesteron 0.61
Mówi, ze wszystko póki co zgodnie z planem.
Mam mega stres
No taka mam nadzieje ze że 3 stymulacja pozwoli mi mieć chodź 1 zarodek marze o 2 ale jak byłby chodź jeden oszalejeZ takim optymistycznym podejściem musi być tylko lepiej
Nie możemy się poddawać! Zesz kurcze później będą nam się te nasze dzieciaki odwdzieczac
Oj bedzie sie dzialo tej jesieniNo taka mam nadzieje ze że 3 stymulacja pozwoli mi mieć chodź 1 zarodek marze o 2 ale jak byłby chodź jeden oszaleje
Wrzesień to będzie miesiąc
Hehe tez chcialam przed transferem chiciaz mala lampeczke dla rozluznoenia trzasnac ale stwierdzilam ze nie warto robic mieszanki z lekamiWiem cholercia[emoji14]myślałam, że po punkcji sobie strzele jedna ale mam antybiotyk i plan się posypal
Kaczorku, ja miałam już dwa bardzo obfite krwawienia i zarówno poprzednim razem,jak i teraz na koniec miałam właśnie takie ciemne plamienie. Organizm musi się oczyścić.Ja mam plamienie które z dnia na dzień sie nasila ale krew jest taka bardzo ciemna ;(
Bardzo mi przykro Wiem,że teraz nic Cię nie pocieszy, ale przynajmniej znasz przyczynę. Gdy wiesz,kim jest przeciwnik łatwiej się walczy i to daje nadzieję na przyszłość. Trzymaj się i nie rezygnuj! Ściskam :-*Dziewczyny u mnie juz koniec nie udslo sie. W tym roku juz wiecej nie podchodze. W srode 29.06. mam jeszcze wizyte i dowiem sie co i jak. Ale napewno sa winne moje kom i ma mi wypisac jakies leki ktore bede brala 4-6 m niby maja porawic jakosc kom.