reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dziś juz po 2 wizytach. Dziś wieczorem kończę stymulację (ostatnie dwa zastrzyki), potem tylko antybiotyk i w środę rano punkcja. Finalnie jest 7 "ładnych i dojrzałych pecherzykow" jak to doktorek mój powiedział :)
Estradiol ok 3000, progesteron 0.61
Mówi, ze wszystko póki co zgodnie z planem.
Mam mega stres :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz już będzie z górki, nie ma się czym stresować :) Trzymamy za Ciebie kciuki!

Z takim optymistycznym podejściem musi być tylko lepiej :)
Nie możemy się poddawać! Zesz kurcze później będą nam się te nasze dzieciaki odwdzieczac ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No taka mam nadzieje ze że 3 stymulacja pozwoli mi mieć chodź 1 zarodek marze o 2 ale jak byłby chodź jeden oszaleje :D
Wrzesień to będzie miesiąc :-) :):tak::tak:

Dziewczyny u mnie juz koniec nie udslo sie. W tym roku juz wiecej nie podchodze. W srode 29.06. mam jeszcze wizyte i dowiem sie co i jak. Ale napewno sa winne moje kom i ma mi wypisac jakies leki ktore bede brala 4-6 m niby maja porawic jakosc kom.

reklama
Dziewczyny u mnie juz koniec nie udslo sie. W tym roku juz wiecej nie podchodze. W srode 29.06. mam jeszcze wizyte i dowiem sie co i jak. Ale napewno sa winne moje kom i ma mi wypisac jakies leki ktore bede brala 4-6 m niby maja porawic jakosc kom.
Bardzo mi przykro :( Wiem,że teraz nic Cię nie pocieszy, ale przynajmniej znasz przyczynę. Gdy wiesz,kim jest przeciwnik łatwiej się walczy i to daje nadzieję na przyszłość. Trzymaj się i nie rezygnuj! Ściskam :-*

Do góry