reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie rozumiem jednego dlaczego oni czekaja az do 5 dnia jak sa tylko 2 kom zaplodnione. Czy nie mogli wczoraj zamrozic chociaz tej jednej co dobrze sie rozwijala
Czyli obie juz teraz jestesmy na to wsciekle nie wiem co im to daje radosc ze sie ludziom nie udaje :p moze w moim przypadku w moim organizmie zarodki nie spowolnilyby rozwoju. Wiem ze to tylko gdybanie :)

reklama
Czyli obie juz teraz jestesmy na to wsciekle nie wiem co im to daje radosc ze sie ludziom nie udaje :p moze w moim przypadku w moim organizmie zarodki nie spowolnilyby rozwoju. Wiem ze to tylko gdybanie :)
Bo dla mnie to jest bardzo dziwne. A co jest najlepsze to jak we czwartek do mnie dzwonil i mowil ze sa 2 kom zaplodnione i ze jutro transfer a pytam to cos sie zmienilo bo mialo byc mrozenie a on a tak faktycznie przepraszam wiec czekamy do niedzieli. Wiec zeby transfer nie byl odroczony to by byl a jak do mrozenia to czekamy

Bo dla mnie to jest bardzo dziwne. A co jest najlepsze to jak we czwartek do mnie dzwonil i mowil ze sa 2 kom zaplodnione i ze jutro transfer a pytam to cos sie zmienilo bo mialo byc mrozenie a on a tak faktycznie przepraszam wiec czekamy do niedzieli. Wiec zeby transfer nie byl odroczony to by byl a jak do mrozenia to czekamy
O ja jebie (przepraszam ze przeklinam )
Ja bym sie spytala na wizycie czemi wlasnie tak zrobili kuzwa no jak tak mozna

Hussan strasznie mi przykro :( kurczę mogli ci te komóreczki wcześniej zamrozić, teraz to juz musztarda po obiedzie. :(
Kaczorku macie mrożaczki, myśl teraz o tym ze po nie wrócisz i któryś napewno z tobą zostanie :*

reklama
Bardzo mi przykro i bardzo mnie dziwi ze czekali do 5 doby ja bym Ci je podała w 3 może miały by takie same szanse może inne nie wiem .To takie gdybanie co by było gdyby .....

Do góry