reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny u mnie juz koniec nie udslo sie. W tym roku juz wiecej nie podchodze. W srode 29.06. mam jeszcze wizyte i dowiem sie co i jak. Ale napewno sa winne moje kom i ma mi wypisac jakies leki ktore bede brala 4-6 m niby maja porawic jakosc kom.
Przykro mi ;( to w ogóle transferu nie miałaś? ;( u mnie ciaza trwała krótko bo okazała biochemiczna i dziś beta spadła do 22 ;( ale na jedno mi ulżyło ze to nie pozamaciczna ;(

reklama
Bardzo mi przykro :( Wiem,że teraz nic Cię nie pocieszy, ale przynajmniej znasz przyczynę. Gdy wiesz,kim jest przeciwnik łatwiej się walczy i to daje nadzieję na przyszłość. Trzymaj się i nie rezygnuj! Ściskam :-*
Zrezygnowac na pewno niezrezygnuje. Tylko juz nie w tym roku bo juz nie mamy srodkow i tak w ciagu pol roku podchodzilismy dwa razy. Jest mi smutno i mam strasznego dola

Przykro mi ;( to w ogóle transferu nie miałaś? ;( u mnie ciaza trwała krótko bo okazała biochemiczna i dziś beta spadła do 22 ;( ale na jedno mi ulżyło ze to nie pozamaciczna ;(
Teraz nie udalo sie dotrzec do transferu w poprzedniej byl ale kropek nie zostal z nami. Mi tez jest przykro z twojego powodu ale nie poddawaj sie i walcz.

Dziewczyny u mnie juz koniec nie udslo sie. W tym roku juz wiecej nie podchodze. W srode 29.06. mam jeszcze wizyte i dowiem sie co i jak. Ale napewno sa winne moje kom i ma mi wypisac jakies leki ktore bede brala 4-6 m niby maja porawic jakosc kom.
Kochana tak mi przykro tak mocno trzymalam kciuki ze sie tym razem powiedzie. Tule mocno buziaki :*
A na jakiej podstawie stwierdzili ze to wina twoich komorek ??

Kochana tak mi przykro tak mocno trzymalam kciuki ze sie tym razem powiedzie. Tule mocno buziaki :*
A na jakiej podstawie stwierdzili ze to wina twoich komorek ??
Szczegolowo to dowiem sie na wizycie. Ale jak rozmawiam przez tel to sie spytalam dlaczego tak slabo sie zaplodniaja a on mi odpowiedzial ze to wina komorek ze nie sa za dobre.

Nie rozumiem jednego dlaczego oni czekaja az do 5 dnia jak sa tylko 2 kom zaplodnione. Czy nie mogli wczoraj zamrozic chociaz tej jednej co dobrze sie rozwijala

reklama
Do góry