reklama
koralik83
Fanka BB :)
O masz. Przestraszyla sie i przyszlano właśnie nie mam telefonu do nich, a oni mają jeden wspólny na wszystkie kliniki i prawdę mówiąc nic się nie da załatwić.. ale chyba się @ znalazła
koralik83
Gosia ja nie jestem pewna ale sztuczny cykl to tylko pomijasz naturalna owulacje a @ chyba powinna byc normalnie. Ale ręki ani palca za to nie dam.A powiedzcie mi jak to jest w tym sztucznym cyklu jak sie liczy date kolejnej @ oczywiscie licze na to ze jej nie bedzie tulko tak sie zastanawiam
gosia321
Mysle mysle ale niestety troche tych pesymistycznych mysli w gowie tez siedzi. Na szczescie z przewaga tych optymistycznychGosia myślimy pozytywnie Zobaczysz będzie dobrze i zobaczysz niedługo pozytywną betę :*
Megi
Co powiedzial lekarz???
Spieprzyli to... Lekarz tego nie przyznał oczywiście, chociaż po minie widziałam... Zrobili mi punkcję za wcześnie, ta jedyna komórka jest mocno niedojrzała i nie nadaje się do zapłodnienia nawet brak mi słów, brak siły zeby płakać. Nic.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
annemarie
Spieprzyli to... Lekarz tego nie przyznał oczywiście, chociaż po minie widziałam... Zrobili mi punkcję za wcześnie, ta jedyna komórka jest mocno niedojrzała i nie nadaje się do zapłodnienia nawet brak mi słów, brak siły zeby płakać. Nic.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: