aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Megi nie wiem co powiedzieć :-( tak mi przykro, że trafiłaś na jakiegoś konowała i przez niego stymulacja stracona :-( trzymaj sie jakoś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi .....Spieprzyli to... Lekarz tego nie przyznał oczywiście, chociaż po minie widziałam... Zrobili mi punkcję za wcześnie, ta jedyna komórka jest mocno niedojrzała i nie nadaje się do zapłodnienia nawet brak mi słów, brak siły zeby płakać. Nic.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez ogladam...ale sytuacja...z dwoch...czworoOgladam na tlc "wyzwanie-pierwsze dziecko". Para starala sie 8 lat, in vitro, wyhodowali 16 zarodków z czego przeżyły tylko dwa. Podali i każdy podzielił się i mają czworaczki
Wow to dopiero szczescieOgladam na tlc "wyzwanie-pierwsze dziecko". Para starala sie 8 lat, in vitro, wyhodowali 16 zarodków z czego przeżyły tylko dwa. Podali i każdy podzielił się i mają czworaczki
4 szt to już bogato. Ostatnio czytałam o przypadku kobiety której nie dawali szans podano 3 zarodki z czego 5 dzieciOgladam na tlc "wyzwanie-pierwsze dziecko". Para starala sie 8 lat, in vitro, wyhodowali 16 zarodków z czego przeżyły tylko dwa. Podali i każdy podzielił się i mają czworaczki