Dziewczyny, mam tylko jedną komórkę czekam na rozmowę z lekarzem.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O kurde... Kochana, może wlasnie to ta silna..oby, życzę z całego serca..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, mam tylko jedną komórkę czekam na rozmowę z lekarzem.
Nie dobrze. ...Dziewczyny, mam tylko jedną komórkę czekam na rozmowę z lekarzem.
17 jak ja wytrzymie do tego czasu tosz to wiecznoscZwłaszcza wlasnie w sezonie warto jesc owoce i warzywa niz sztuczne witaminy. Magnez z b6 jak najbardziej, bo zapobiega skurczom.
Gosia kiedy betujesz?
Kochana ale to pewnie wlasnie ta komoreczka prosze mi sie tu nie zalamywac wszystko bedzie okDziewczyny, mam tylko jedną komórkę czekam na rozmowę z lekarzem.
Jasny gwint ale Cię wysadziloojejku Megi :-( trzymam kciuki, żeby zaskoczyło!! lepsza jedna a dobra niż armia kiepskich.
Koraliku - nie ma :-( lipa na całego, czuję, że nie przyjdzie, a w sobotę mamy jechać na urlop.. plażować.. a ja wyglądam.. tak Link do: Imgur: The most awesome images on the Internet.. do tego młody chory, jakaś wirusówka, rano się obudził z 38,5..
Obcego masz w brzuchu jak nic.A co na to lekarz? Mnie tez czasem rozsadza ale nigdy az tak..niepokojace wielce..moze zadzwon do dr?ojejku Megi :-( trzymam kciuki, żeby zaskoczyło!! lepsza jedna a dobra niż armia kiepskich.
Koraliku - nie ma :-( lipa na całego, czuję, że nie przyjdzie, a w sobotę mamy jechać na urlop.. plażować.. a ja wyglądam.. tak Link do: Imgur: The most awesome images on the Internet.. do tego młody chory, jakaś wirusówka, rano się obudził z 38,5..