reklama
malutkikaczorek
Fanka BB :)
No raczej doustnieKaczorku - o ile nie masz zamiar karmić kropka czekoladą aplikując ją domacicznie to raczej mu nie zaszkodzi a z wagą sie nie martw - lepiej za dużo niż za mało.
malutkikaczorek
Ja mam 168cm i prawie 72 kg ;( a jeszcze w ciazy nie jestem ;/ a ważyłam 63 i wtedy czułam sie super ale teraz chce kropka zobaczymy potem będę sie martwićTez sie boje ze bede wygladala jak slonica zaczynalam z waga 65 kg przy 166 cm wiec jestem taka akurat w sumie. Teraz mam 2 kg na plusie. No i oczywiscie mam nadzieje ze po porodzie bede laska hehehe
MartiniM
Ja najlepiej czuje sie z waga 58kg wrecz szczuplutku sie czulamJa mam 168cm i prawie 72 kg ;( a jeszcze w ciazy nie jestem ;/ a ważyłam 63 i wtedy czułam sie super ale teraz chce kropka zobaczymy potem będę sie martwić
MartiniM
Chetnie bym oddala troche Tobie w srode wejde na wage i zobaczymy mam nadzieje ze sie nie przeraze hehA ja waze 49 kg, przy wzroście 165 cm. I za nic w swiecie nie potrafie przytyc. A caly czas leze, malo sie ruszam, sporo jem. Wydaje sie, ze juz cos powinnam przytyc. Czekam z utesknieniem na kg.
Trzymamy wszystkie kciuki za powodzenie! :*Mam byc o 9 wiec pewnie kolo 10
reklama
NonoChudzina
Podziel się: