reklama
iga2421
Fanka BB :)
Kaczorku to faktycznie niezle jak dobiłas do ponad 100 kg ja wazylam 77 przy porodzie, a mam 160 wzorstu, teraz waze gdzies tak 45 kg, wazylam mniej ale zajadam ostatnio smuteczki i mi sie przytyło teraz znow proboje schudnac, ale w lecie ciezko, bo i lody i jakies piwko dobre, grill, duzo pokus
To co z ciebie zostanie jak jeszcze schudniesz? Przecież już jesteś sama skóra i kosci!
Ewunka
Tak były przedjadrza i koniec . Nie wiem czy we wszystkich 4 owocytach. ....czylikrótki protokół to 4 oocyty. Przepraszam, ze tak chaotycznie, ale trochę was jest:-) A co to znaczy, ze zapłodniły się i nic dalej? były przedjadrza i nie podzieliły się? czy w ogóle nie zapłodniły? Może jakiś wadliwy sort? trzeba pomyslec nad zmiana leków, ale obawiam się ze endometrioza niweczy wszystkie starania.. mam prxzeczucie ze już jak będzie jeden zarodek to będzie ciaza.
Najpierw miałam fostipur + Menopur i nie działo się nic .Zmienili na gonal i zadzialo się coś. .....
Miałam krótki protokół z anagonista
iga2421
Dziewczyny ja miałam dzisiaj sen że byłam w ciąży i dziecko mnie kopało i było tak ułożone że pod żebra się wciskało i mówiłam że ta ciąża da mi sie we znaki bo w pierwszej to mały tylko w bok mi nóżki wciskał. Fajnie by było jak by się spełniło
gosia321
Hej kochane ja juz po wlasnie leze i odpoczywam.
Z informacji od embriologa pozostaly 3 zarodki ktore nie rozwinely sie dzisiaj di stadium blastki tylko sa morula zostawiaja je dalej do hodowli i mam sie dowiadywac po 14 dniach czy cos zamrozili.
Podali mi 1 tez morule i teraz mam nadzieje ze w naturalnym srodowisku zacznie sie preznie rozwijac i ze zostanie ze mna przez 9 miesiecy
Z informacji od embriologa pozostaly 3 zarodki ktore nie rozwinely sie dzisiaj di stadium blastki tylko sa morula zostawiaja je dalej do hodowli i mam sie dowiadywac po 14 dniach czy cos zamrozili.
Podali mi 1 tez morule i teraz mam nadzieje ze w naturalnym srodowisku zacznie sie preznie rozwijac i ze zostanie ze mna przez 9 miesiecy
reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Gdyby nie planowanie ciazy to pewnie byłabym juz dawno na głodówce, mam obsesje na punkcie swojej wagi, bo 3 lata temu byłam naprawde dosc gruba- 20 kg wiecej i badzooo ciezko bylo schudnać, teraz mam obsesje na tym punkcie, tym bardziej, ze wiekszosc osob mowi, ze teraz fajnie wygladam.
Gosia moze nie trzeba bedzie juz zadnych mrozaczków trzymac
Gosia moze nie trzeba bedzie juz zadnych mrozaczków trzymac
Podziel się: