reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Uszy do gory cycki wypnij jutro Będziesz ciężarówkąDobranoc moze zasne juz mi sie stres wlacza a jeszcze m mnie wkurwil
14 na plusie to wszystko te zelki i 2 mce lezeniaNo przecież nie dzisiaj
gosia321
Tak bym chciala mam nadzieje ze przez najblizsze 9 miesiecy tak bedzieUszy do gory cycki wypnij jutro Będziesz ciężarówką
najki
Megi ładny wynik Będzie dobrze! Punkcja już w tą sobotę? To który dzień cyklu? Ile dni trwała stymulacja?Endo nie wiem, nie pamietam, skupiłam sie na jajkach jest osiem ale generalnie cztery duże 18-20, i cztery małe 12-17 wiec szału nie ma ale zle tez nie jest generalnie hormony troche za słabe powiedział ale robimy punkcję w sobotę zgodnie z planem. Jestem dobrej myśli
gosia321
I dwa rozrabiaki w srodku14 na plusie to wszystko te zelki i 2 mce lezenia
najki
Gosiu u mnie Invicta w dokumentach zalecała jeden dzień odpoczynku, jeśli powrót jest długi...
Ja mam teraz do Wawy 400km i pytałam doktor czy moge jechać pociągiem, powiedziała że tak, spokojnie. Także znów co klinika to inne wytyczne i opinie...
Jakbym miała możliwość, to jednak bym została dzień dwa i dopiero powrót
Ja mam teraz do Wawy 400km i pytałam doktor czy moge jechać pociągiem, powiedziała że tak, spokojnie. Także znów co klinika to inne wytyczne i opinie...
Jakbym miała możliwość, to jednak bym została dzień dwa i dopiero powrót
reklama
Podziel się: