reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A powiedzcie mi czy po transferze moge wracac do domu 220 km ?? Bo tak sie zastanawiam czy dalej zostac u rodziny czy moge juz spokojnie wrocic do domu w domu u siebie to jednak co innego :)

Endo nie wiem, nie pamietam, skupiłam sie na jajkach:) jest osiem ale generalnie cztery duże 18-20, i cztery małe 12-17 wiec szału nie ma ale zle tez nie jest:) generalnie hormony troche za słabe powiedział ale robimy punkcję w sobotę zgodnie z planem. Jestem dobrej myśli
Megi ładny wynik :) Będzie dobrze! Punkcja już w tą sobotę? To który dzień cyklu? Ile dni trwała stymulacja?

Gosiu u mnie Invicta w dokumentach zalecała jeden dzień odpoczynku, jeśli powrót jest długi...
Ja mam teraz do Wawy 400km i pytałam doktor czy moge jechać pociągiem, powiedziała że tak, spokojnie. Także znów co klinika to inne wytyczne i opinie...
Jakbym miała możliwość, to jednak bym została dzień dwa i dopiero powrót

reklama
Do góry