reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

2016-06-02 20.29.37.jpg
a jaka była norma LH jak kobiet po menopauzie, bo wyższe to LH trochę. Stymulowali Cię z torbielą? a co to za klinika? torbiele czynnościowe, produkujaswoje hormony i bolokują cykl "naturalny. Czyli stymulacje tez powinna blokować.
DHEA to hormon, i trzeba uważać jak się go bierze.

Załączniki

• 2016-06-02 20.29.37.jpg
    2016-06-02 20.29.37.jpg
    114,3 KB · Wyświetleń: 433
reklama
Kaczorek jedz w sobote na bete i przestaniesz sie zadreczac, nikt z nas nie ma tutaj zawsze takich samym objawow , boli itp. Nie ma co sie nakrecac, ani robic glupie testy, zrob krew i tyle bedziesz wiedziala co sie dzieje.
Chodzi o to ze boli mnie tak jakby pod pachami w kierunku piersi i zastanawiam sie czy to moze byc dobry objaw ;)

Ah dziewczyny sama nie wiem o co chodzi, czy ta tasma na badaniu we wtorek byla przyklejona czy lekarz nie zauwazyl?? To wrecz niemozliwe, ogladal cala macice kilka razy... Czy moj lekarz prowadzacy robi jakos usg ze u niego to widac??
Jestem zdruzgotana...
W poniedzialek jedziemy do Gdanska.
Ja bym dawala wiare temu,ktory jest bardziej obcykany w temacie i wie na co ma patrzec.

Chodzi o to ze boli mnie tak jakby pod pachami w kierunku piersi i zastanawiam sie czy to moze byc dobry objaw ;)
Nie szukaj objawow- nie traktuj tez tego ,ze tu na Ciebie naskakuje ,ale to nie najlepszy pomysl. Ja przy ktoryms podejsciu mialam wszystkie objawy bylam pewna i sie nie udalo, wiesz jak czlowiek to przezywa? Wiem przez co przechodzisz bo ja przez to przechodzilam 3 razy. Za ostatnim razem przestalam sie zastanawiac , rozmyslac i doszukiwac - poprostu pojechalam na bete i tez wczesniej niz mialam jechac.

Jezusiu,Pani Kochana wybacz mi:hmm:
Melduje sie poslusznie,nadal w trojpaku i znow najedzona jak swinka

Teraz to juz musisz doczekać do poniedziałku jak tyle wytrwałaś:)

Dziewczyny bylam u swojego lekarza, zeby mi sprawdzil na usg jeszcze raz ta tasme. Dalej jest widoczna. Jestem zalamana.

Idź jeszcze do innego lekarza, skonsultuj to z jakimś specjalistą. Nie moze byc tak ze raz jest a raz nie ma, to jest zbyt poważna sprawa. To jakis dramat z tymi lekarzami i ich opiniami. Potem rodzą sie dzieci bez rączek i nie ma winnego, dramat jakis. U Ciebie napewno bedzie dobrze ale musisz to sprawdzić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymamy ✊✊✊✊ za jutrzejszy transfer i wizyty samych dobrych wiesci
Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj :)

3: gosia321 - transfer blastki
3: koralik83 - wizyta po skoerowania na dodatkowe badania przed rozpoczeciem nowych starań

4: Megi* - punkcja
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
6:pisanka89- wizyta u gin prowadzącej ciążę i u endokrynologa
6:Natalia89 - wizyta w klinice ustalenie nowego planu
6: Kajka89 - transfer
8: MartiniM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: husann - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
13:Truskawka89 - wizyta przed crio
13: iga2421 - wizyta w Novum