reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gosiu u mnie Invicta w dokumentach zalecała jeden dzień odpoczynku, jeśli powrót jest długi...
Ja mam teraz do Wawy 400km i pytałam doktor czy moge jechać pociągiem, powiedziała że tak, spokojnie. Także znów co klinika to inne wytyczne i opinie...
Jakbym miała możliwość, to jednak bym została dzień dwa i dopiero powrót
Ok zobaczymy co powie lekarz :)

reklama
Megi ładny wynik :) Będzie dobrze! Punkcja już w tą sobotę? To który dzień cyklu? Ile dni trwała stymulacja?

No juz, punkcja wychodzi mi w 10 dc, czyli mega szybko, stymulowalam się od 2dc czyli czyli 7 dni, dzisiaj jestem juz po Ovitrelle.

Dobranoc moze zasne juz mi sie stres wlacza a jeszcze m mnie wkurwil :p

Wyluzuj:) stres to dopiero sie zacznie:) o której masz transfer? Zostań jeszcze jeden dzien, jak tyle siędzie to juz żadna różnica a zawsze głowa będzie spokojniejsza.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A powiedzcie mi czy po transferze moge wracac do domu 220 km ?? Bo tak sie zastanawiam czy dalej zostac u rodziny czy moge juz spokojnie wrocic do domu w domu u siebie to jednak co innego :)
Osobiscie wolalabym w dzien transferu podarowac sobie taka podroz. Jednak u mnie klinika nie miala wytycznych odnosnie takich podrozy.

reklama
Ewa 651 a jak i Ciebie sytuacjia się rozwinęła. ? Nic się nie odzywasz :hmm:
Jak u mnie jestem pod obserwacja niebezpieczna jest dla mnie Teraz operacja pewnie bede trafia raz w miesiacu do szpitala tak do porodu bo wyrostek niestety caly czas zaskakuje a Teraz Juz jak malutka kopie to dopiero Ból ale wytrzymuje
Po wyjsciu Ze szpitala zlapalo mnie zapalenie gardla I bylam tydzien Na antybiotyku szkoda gadac. Musialo mnie zlapac od kogos.
I tyle u mnie boje sie o ten wyrostek aby wytrzymac.
To dopiero 23 tydzien a moja niunia caly czas daje o sobie znać co Bardzo mnie cieszy Teraz przy tych ruchach boli dol brzucha I to mnie martwi a kregoslup Nie wspomne, ale WARTO DLA POCIECHY NASZEJ KOCHANEJ ❤️

Do góry