reklama
dorota1984
Zaciekawiona BB
Tak, apap możesz, o ibuprofenie zapomnij na długo ;-)Czyli apap chyba moge bo to tez paracetamol?
Nie wiem bo ja zawsze ibuprofen
Całe opakowanieA ile masz zjeść 14 .? Czy całe opakowanie. ?
gosia321
Fanka BB :)
Od dzisiaj juz nie paleGosia a jak z twoim paleniem???
Nospe mozesz brac.Powiedzcie czy mozna brac cos przeciwbolowego po punkcji bo teraz zaczyna mnie bolec
Zrobie co sie da niech tylko Aniolkowa nie zaburza rytmu aniolkowa,trzymaj nogi jeszcze mocniejAniołkowamamo odczarujcie forum z Czesia rodxac nam forumowe dzieciątka oczywiście z zachowaniem kolejki hihi Czesia niech chłopaki już się rodzą bo oszaleć można z czekania a Aniołkowamama jeszcze musi poczekać niestety bo synus ma lepiej w brzuszku
Jutro,mam nadzieje,dowiem sie wszystkiego
husann
Ja tez tak postanowilam ze pale do punkcjiOd dzisiaj juz nie pale
anika11
Dziewczyny, rzuccie te papierochy! Sieją Wam spustoszenie nie tylko w komórkach, ale w całym organizmie, więc to zło jest! No i niestety wplywja na jakość komórek i ich zdolność do zapłodnienia.... rzucać, nie ociagac sie![emoji14]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
pisanka89
Ja rzuciłam dwa mc Przed punkcja bo balam się ze zaburza ilość jajeczek jak widać opłacało sięDziewczyny, rzuccie te papierochy! Sieją Wam spustoszenie nie tylko w komórkach, ale w całym organizmie, więc to zło jest! No i niestety wplywja na jakość komórek i ich zdolność do zapłodnienia.... rzucać, nie ociagac sie![emoji14]
Podziel się: