reklama
dorota1984
Zaciekawiona BB
Tak, apap możesz, o ibuprofenie zapomnij na długo ;-)Czyli apap chyba moge bo to tez paracetamol?
Nie wiem bo ja zawsze ibuprofen
Całe opakowanieA ile masz zjeść 14 .? Czy całe opakowanie. ?
gosia321
Fanka BB :)
Od dzisiaj juz nie paleGosia a jak z twoim paleniem???
Nospe mozesz brac.Powiedzcie czy mozna brac cos przeciwbolowego po punkcji bo teraz zaczyna mnie bolec
Zrobie co sie daAniołkowamamo odczarujcie forum z Czesia rodxac nam forumowe dzieciątka oczywiście z zachowaniem kolejki hihi Czesia niech chłopaki już się rodzą bo oszaleć można z czekania a Aniołkowamama jeszcze musi poczekać niestety bo synus ma lepiej w brzuszku
Jutro,mam nadzieje,dowiem sie wszystkiego
husann
Ja tez tak postanowilam ze pale do punkcjiOd dzisiaj juz nie pale
anika11
Dziewczyny, rzuccie te papierochy! Sieją Wam spustoszenie nie tylko w komórkach, ale w całym organizmie, więc to zło jest! No i niestety wplywja na jakość komórek i ich zdolność do zapłodnienia.... rzucać, nie ociagac sie![emoji14]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
pisanka89
Ja rzuciłam dwa mc Przed punkcja bo balam się ze zaburza ilość jajeczek jak widać opłacało sięDziewczyny, rzuccie te papierochy! Sieją Wam spustoszenie nie tylko w komórkach, ale w całym organizmie, więc to zło jest! No i niestety wplywja na jakość komórek i ich zdolność do zapłodnienia.... rzucać, nie ociagac sie![emoji14]
Podziel się: