reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Laski. Jak dobrze że ten tydzień się już kończy. Jutro w koncu dowiem się na czym stoję. Strasznie się boję. Przeraża mnie to, spać nie mogę,c iagle tylko myślę o tym czy maluszek będzie czy nie. Przeczytałam chyba wszystkie fora i jest różnie. Czasem dziewczynom maluszki pokazywały się dopiero w 8tyg, u innych były już w 5tyg, u mnie jutro 6tyg 6dzien. Trzymajcie kciuki. Mam złe przeczucia ;( mam wrażenie że limit szczęścia mi sie wyczerpał, że udało się zajść za 1 razem... zobaczymy.
Falka bedzie wszystko dobrze jutro uslyszysz serduszko :)

reklama
Falka, jutro bedxie piekne serduszko! :) innej opcji nie ma!

Natalia, a Wy mielisvie kladyczne ivf czy icsi, czyli bexposrednie podanie plemnika do komorki?

Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Laski. Jak dobrze że ten tydzień się już kończy. Jutro w koncu dowiem się na czym stoję. Strasznie się boję. Przeraża mnie to, spać nie mogę,c iagle tylko myślę o tym czy maluszek będzie czy nie. Przeczytałam chyba wszystkie fora i jest różnie. Czasem dziewczynom maluszki pokazywały się dopiero w 8tyg, u innych były już w 5tyg, u mnie jutro 6tyg 6dzien. Trzymajcie kciuki. Mam złe przeczucia ;( mam wrażenie że limit szczęścia mi sie wyczerpał, że udało się zajść za 1 razem... zobaczymy.
To tak jak ja :/ ja tez mam złe przeczucia co do siebie ;( czyje ze nic nie wyjdzie z mojego transferu ;( ale powiem ci tak ze jak zaszłam w ciąże naturalnie 4 lata temu to zrobiłam test po?Dwóch dniach jak @ nie przyszła i zadzwoniłam do lekarza i mówiłam ze test pozytywny i spytałam kiedy mogę przyjść to powiedział ze za tydzień bo wcześniej i tak nic moze nie bedzie widać wiec jak robił pierwsze Usg to to był chyba 6 tydz i był pęcherzyk tylko a potem następna wizytę umówił mi za 4 tyg chyba wiec to był cos 9/10 tydz i dopiero wtedy było słychać serduszko (wcześniej nawet nie myślałam czy jest i kiedy powinno byc serduszki bi nawet nie wiedziałam co i jak ;) wiec uważam ze jeżeli ty jesteś w 6 tyg to masz jeszcze czas ;)

reklama
Do góry