reklama
Falka302
Fanka BB :)
Hej Laski. Jak dobrze że ten tydzień się już kończy. Jutro w koncu dowiem się na czym stoję. Strasznie się boję. Przeraża mnie to, spać nie mogę,c iagle tylko myślę o tym czy maluszek będzie czy nie. Przeczytałam chyba wszystkie fora i jest różnie. Czasem dziewczynom maluszki pokazywały się dopiero w 8tyg, u innych były już w 5tyg, u mnie jutro 6tyg 6dzien. Trzymajcie kciuki. Mam złe przeczucia ;( mam wrażenie że limit szczęścia mi sie wyczerpał, że udało się zajść za 1 razem... zobaczymy.
MartiniM
Ja bylam na wizycie 6t5d i bylo serduszkoHej Laski. Jak dobrze że ten tydzień się już kończy. Jutro w koncu dowiem się na czym stoję. Strasznie się boję. Przeraża mnie to, spać nie mogę,c iagle tylko myślę o tym czy maluszek będzie czy nie. Przeczytałam chyba wszystkie fora i jest różnie. Czasem dziewczynom maluszki pokazywały się dopiero w 8tyg, u innych były już w 5tyg, u mnie jutro 6tyg 6dzien. Trzymajcie kciuki. Mam złe przeczucia ;( mam wrażenie że limit szczęścia mi sie wyczerpał, że udało się zajść za 1 razem... zobaczymy.
N@t@li@89
Ja też palilam do punkcji ale już byłam na etapie rzucania i ograniczała do 4 dziennie niestety po nieudanym transferze z tego wszystkiego znowu zaczęłam aczkolwiek nie tyle ile palilam wcześniej.
Myślę i myśle powiedzcie mi jak na powodzenie wpływa nacięcie otoczki przed transferem i jak tego podchodzą lekarze??
Pisanko wiem że Tobie się udało co sądzi twój lekarz.
Ann potrzebna Twoja wiedza.
Myślę i myśle powiedzcie mi jak na powodzenie wpływa nacięcie otoczki przed transferem i jak tego podchodzą lekarze??
pisanka89
Ja też bym.zaczela. Zresztą teraz mam.ochote się wyluzowac i zapalićJa przed poprzednia rzucilam a po nie udanym transferze znowu zaczelam.
pisanka89
Ja miałam użyte wszystkie dostępne metody czyli ah, sv, imsi, imci w kupie siłaJa też palilam do punkcji ale już byłam na etapie rzucania i ograniczała do 4 dziennie niestety po nieudanym transferze z tego wszystkiego znowu zaczęłam aczkolwiek nie tyle ile palilam wcześniej.
Embriolog mówił że nacięcie zwiększa szanse nawet do 10 % ja za bardzo nie wnikalam bo i tak nie myślałam że się uda. Pytał mnie tylko czy nacinamy 1 czy 2 ja mówię dwa bo i tak bliźniaki mi się nie trafia i tak oto jestem
Falka302
I to było twoje pierwsze USG? Byłam w poniedzialek i to był 27dpt i 5w6d i był pęcherzyk dosyć duży bo 21mm ale bez zarodka i lekarz mnie już uprzedzil że może być puste jajoJa bylam na wizycie 6t5d i bylo serduszko
Malinus może za wcześnie ten test zrobilas? Ja w 7dpt blastocyty miałam 85bete a sikacz nie wyszedł. Powtórz tak jak lekarz mówił w 11dpt.
Natalia ja nie miałam AH, u mnie w klinice dr mówił że tego wogóle nie proponują i nie wykonują że to nic nie daje..wzięliśmy za to embryoglue.
MartiniM
Tak to bylo pierwsze usg, dlatego ze dostalam wiadomosc z kliniki ze po pozytywnej becie mam sie zglosic bofajze 2 tyg od transferuI to było twoje pierwsze USG? Byłam w poniedzialek i to był 27dpt i 5w6d i był pęcherzyk dosyć duży bo 21mm ale bez zarodka i lekarz mnie już uprzedzil że może być puste jajo
Malinus może za wcześnie ten test zrobilas? Ja w 7dpt blastocyty miałam 85bete a sikacz nie wyszedł. Powtórz tak jak lekarz mówił w 11dpt.
Natalia ja nie miałam AH, u mnie w klinice dr mówił że tego wogóle nie proponują i nie wykonują że to nic nie daje..wzięliśmy za to embryoglue.
reklama
N@t@li@89
Pisanko a powiedz mi coś więcej o tych dodatkowych opcjach ktore wzielas czyli ah i inne co to jest. Napisz na privJa miałam użyte wszystkie dostępne metody czyli ah, sv, imsi, imci w kupie siła
Embriolog mówił że nacięcie zwiększa szanse nawet do 10 % ja za bardzo nie wnikalam bo i tak nie myślałam że się uda. Pytał mnie tylko czy nacinamy 1 czy 2 ja mówię dwa bo i tak bliźniaki mi się nie trafia i tak oto jestem
Podziel się: