37t6dW którym jesteś tygodniu. ?
reklama
dorota1984
Zaciekawiona BB
Ja dostałam bez problemu, tylko musiałam odebrać w poniedziałek. Zawsze musi się jakaś trafić, one doskonale wiedzą, że zwolnienie mają wystawić.Dziekuje punkcje robil prawdopodobnie ordynator nie wiem jak sie nazywa mial robic mlody szamatowicz w sumie to do konca nie dowiedzialysmy sie kto
Ale jak podjechalam do Artemidy po zwolnienie ti myslalam ze walne pielegniarke jak zadala mi pyranie czy to taki problem zebysmy pojechali po zwolnienie jutro do Olsztyna na ci ja mowie ze chcemy zostac do punkcji. No to ona nie wie co ma zrobic bo przeciezy sie nie leczymy w bialynstoku tylko w olsztynie. Smiech na sali normalnie
Ewunka
Fanka BB :)
Ja miałam tak napisane na szpitalnym wypisie i doktorek na wizycie po punkcji tak mówił . Ale czy 3 Ci zaszkodzą to nie wiemMi wlasnie nikt nic nie powiedzial jak wychodzilam a na zaleceniach z kliniki w olsztynie mam ze 3 razy dziennie ale zastanawiam sie czy to nie bedzie za czesto w 1 dniu
Wez...ja cala ciaze zylam sobie w przeswiadczeniu,ze to beda dwie malusie kruszynki,a jeszcze z tego wszystkiego wyjda jakies klopsy3kg sztuka obstawiam . Dorodne sztuki na zelkach
...wszystko przez te zelki...
Ewunka
To są jaja cyrk. ......37t6d
Że nie masz jeszcze wizyty cesarski
Obawiam się że czekają aż sami zaczną wychodzić
dorota1984
Zaciekawiona BB
Gosi dzisiaj dwie, od jutra 3*1Mi wlasnie nikt nic nie powiedzial jak wychodzilam a na zaleceniach z kliniki w olsztynie mam ze 3 razy dziennie ale zastanawiam sie czy to nie bedzie za czesto w 1 dniu
Ewunka
Eeee 3 kg to tak w sam raz . Teraz te dzieci często ponad 4 się rodząWez...ja cala ciaze zylam sobie w przeswiadczeniu,ze to beda dwie malusie kruszynki,a jeszcze z tego wszystkiego wyjda jakies klopsy
...wszystko przez te zelki...
Ej ej ej...to nie mysmy sie odlaczyly tylko pewne damy nie zyczyly sobie naszej obecnosciCiezarowki sie odlaczyly i zabraly dobra passe ze soba
Ewunka
Ale że co na 9 miesięcy wzielas zwolnienie. ?Dziekuje punkcje robil prawdopodobnie ordynator nie wiem jak sie nazywa mial robic mlody szamatowicz w sumie to do konca nie dowiedzialysmy sie kto
Ale jak podjechalam do Artemidy po zwolnienie ti myslalam ze walne pielegniarke jak zadala mi pyranie czy to taki problem zebysmy pojechali po zwolnienie jutro do Olsztyna na ci ja mowie ze chcemy zostac do punkcji. No to ona nie wie co ma zrobic bo przeciezy sie nie leczymy w bialynstoku tylko w olsztynie. Smiech na sali normalnie
reklama
An cyrk i co poradzisz...jedna glupia ***** niedouczona i tydz czekania wiecej. Zobaczymy co lekarze na oddziale powiedza.To są jaja cyrk. ......
Że nie masz jeszcze wizyty cesarski
Obawiam się że czekają aż sami zaczną wychodzić
Podziel się: