reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Malinus zdecydowanie nie odstawiaj jeszcze leków. Ja betę blastocysty robiłam po 10 dniach, wiec wydaje mi się ze ty swoja zrobiłaś za wcześnie. A sikaniec to już raczej w ogole nie miał prawa wyjść. Zrób betę w tym terminie, który wyznaczył lekarz.

N@t@li@ u mnie z około 20 zapłodnionych komórek przetrwały tylko 2 zarodki. Myslalam ze bedzie jednak więcej. Za każdym razem jak pytałam dlaczego tak się dzieję, słyszałam prostą odpowiedź, z którą raczej nie dało się dyskutować"nie wiadomo"... Eh

reklama
Gosia, Dorota,
Jeszcze wzięłam encorton, acard i luttagen resztę czyli zastrzyki farbowałam sobie. Mam krwiak jeden obok drugiego na brzuchu:-( i jeszcze obrzęki i zaczerwienienia jakby odczyny alergiczne. Od poczatku nie dokonać widziałam szanse na powodzenie w tym cyklu. Punkcja i delikatna hiperka.

Ciezarowki sie odlaczyly i zabraly dobra passe ze soba :)

A faktycznie nie ma, ale nie ma się co obrażać tylko dążyć zeby do nich na wątek dołączyć:)

Czesc dziewczyny ;) wiecie jakoś tak mam przeczucie ze mi sie nie udał ten transfer ;(

Nie wróż z fusów na razie, te przeczucia juz nie raz na tu zawodziły i dobrze:)

Ostatnio same mało pozytywne wieści na forum.
Niestety dołączam...
Beta w 7dpt, 3 dniowych mniej niż 2:(
Dzisiaj test o czułości 10 negatywny.
Leki odstawiam ale dla formalności powtórzę jutro betę z krwi. Lekarz zalecił dopiero jutro czyli 11dpt.

Ale pamietajmy po burzy zawsze przychodzi słonce...

Przykro mi ale fajnie że się nie zalamujesz, każdy sie kiedys doczeka.

On wypisywal mnie po punkcji. Osobiście nic do niego nie mam ale nie chciałabym żeby mnie prowadził. Pomyśl nad tym Zamora albo nasza Zygler. A Langner nie polecam. Niby mila ale jak na lekarza to zamotana.

Dzieki, wlasnie te dwa nazwiska mam w głowie jakby co. Na razie poczekam, jak bedą u niego miejsca na wtorek to jeszcze pójdę, dam mu szansę. W sumie to i tak wychodzi pozniej na to ze punkcję i transfer robi kto akurat jest.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Martus mój M wkurzony na maksa mówi że kliniki z cierpienia ludzi nabijaja sobie kapse pewnie pytając który raz dla nich to info że mogą jeszcze coś spitolic albo coś bo przecież My ich nie sprawdzimy a zapłacimy bo zależy nam na dziecku.

Zobaczymy co powie doktorek jak się zgłosiły do niego po skończeniu @. Od tej wizyty zależy czy się zdecydujemy czy nie.

Gosia ja leczylam sie tam gdzie Ty, jesli w zaleceniach masz lutinus 3x dziennie to od dnia punkcji czyli od dzisiaj. Ja mialam identycznie, juz od punkcji lutinus aplikowalam 3x. Takze wcisnij dzisiaj 3, nie 2 :-)

Aniolkowa mama trzymam za Was kciuki, mam nadzieje, ze synek wytrzyma jak najdluzej w brzuszku. Kazdy dzien dla niego jest ma wage zlota. Buziaki

A ja juz na calego czuje delikatne kopniaki, cos niesamowitego :-) czuje przemieszczanie sie Malucha, czasami czuje jak sie wypina.
Uwielbiam! Brzuszek mi rosnie, w zasadzie to juz sie nie ukryje ;-)
Robilam wyniki morfologia, mocz, elektrolity i kurka taaaak mi zelazo spadlo od ost badan. Na leb na szyje... hmmm??

reklama
Do góry