reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Mnie nigdy nie kazali czekać do @ .po skończeniu antyków na 3 dzień pierwszy zastrzyk ( zazwyczaj mam już wtedy plamienia )Bardzo dobra decyzja. Wcale ci sie nie dziwie bo jak mi w lutym sie nie udalo to tez powiedzialam ze juz nie chce ale M mowil ze bedziemy dalej probowac i nie poddaje sie.
Ewunka
porostu nie ten cykl. .... musisz cierpliwie czekać na to jajko.Ewunka kariotyp był robiony i wynik ok ogólnie badania wszystkie wyszły ok. Z 6 komórek nadających się tylko 2 się zaplodnily ciekawe jak mi doktorek to wytłumaczy bo to mnie najbardziej nurtuje.
Nie wiem jeszcze jak rozważymy problem kasy ale pewnie mój M coś wymysli bo on jedyny się nie załamał
U mnie z 4 jaj nie powstał żaden zarodek wiec Twój wynik i tak nie jest zły.
dorota1984
Zaciekawiona BB
Dr Domitrz i dr ZbrochA w Białym u jakiego lekarza?
Ewunka
Eeeee nie tak to bywa raz słońce raz deszczCiezarowki sie odlaczyly i zabraly dobra passe ze soba
dorota1984
Zaciekawiona BB
Nie odstawiaj jeszcze leków dopóki nie zrobisz bety, proszę, test może się mylić i chyba za wcześnie na sikcza. Uwierz jeszcze w bąbla :-) Jeszcze troszkę ...Ostatnio same mało pozytywne wieści na forum.
Niestety dołączam...
Beta w 7dpt, 3 dniowych mniej niż 2
Dzisiaj test o czułości 10 negatywny.
Leki odstawiam ale dla formalności powtórzę jutro betę z krwi. Lekarz zalecił dopiero jutro czyli 11dpt.
Ale pamietajmy po burzy zawsze przychodzi słonce...
reklama
Ewunka
U mnie było 30 punkcji w piątek 13 .Nas dzisiaj do punlkcji bylo az 7 dziewczyn takze mieli tam urwanie glowy a po nas byly jeszcze transfery
Podziel się: