reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dorotka czekaj spokojnie na bete ja bym nie wierzyla sikancom

Malinus a na ta 1 bete nie bylo zdecydowanie za wczesnie ?? Trzymam kciuki zeby 2 byla wysoka :)

reklama
Mi wlasnie nikt nic nie powiedzial jak wychodzilam a na zaleceniach z kliniki w olsztynie mam ze 3 razy dziennie ale zastanawiam sie czy to nie bedzie za czesto w 1 dniu

Ewunka kariotyp był robiony i wynik ok ogólnie badania wszystkie wyszły ok. Z 6 komórek nadających się tylko 2 się zaplodnily ciekawe jak mi doktorek to wytłumaczy bo to mnie najbardziej nurtuje.
Nie wiem jeszcze jak rozważymy problem kasy ale pewnie mój M coś wymysli bo on jedyny się nie załamał
porostu nie ten cykl. .... musisz cierpliwie czekać na to jajko.
U mnie z 4 jaj nie powstał żaden zarodek wiec Twój wynik i tak nie jest zły.

Ostatnio same mało pozytywne wieści na forum.
Niestety dołączam...
Beta w 7dpt, 3 dniowych mniej niż 2:(
Dzisiaj test o czułości 10 negatywny.
Leki odstawiam ale dla formalności powtórzę jutro betę z krwi. Lekarz zalecił dopiero jutro czyli 11dpt.

Ale pamietajmy po burzy zawsze przychodzi słonce...
Nie odstawiaj jeszcze leków dopóki nie zrobisz bety, proszę, test może się mylić i chyba za wcześnie na sikcza. Uwierz jeszcze w bąbla :-) Jeszcze troszkę ...

reklama
Do góry