reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Zastrzyki i lodówkę mogę zabrać ze sobą ale kto mi będzie robił podgląd też Ty .? Bo to jak pójdę na wizytę to za ok miesiąc będę zaczynać antyki od następnego okresu .....Kochana musi byc w czerwcu, zaklinam kurcze szkoda ze wakacje wejda w parade ale w razie czego bedziesz mogła zastrzyki ze soba zabrac? Moge nawet Ci je robic
Dlatego czekam z kupnem biletów do Ciebie na Modlin mogę przepchnac stymulację o miesiąc później tylko czy ja tego chce
Ewunka
Świetnie ze przyszła od następnej możesz startować .wiesz ze moim ginusiem też jest babkaJesteśmy u Zygler.
Dziękuję moje drogie. Ja tez bym została popracuje nad M.
Dzis w nocy @ przyszla.Skubana szybka jest.
Najki super ze jesteś zadowolona i ze walczysz dalej! Trzymam kciuki :*
Gosia jak jajka?
Aniolkowa nogi na supel :*
Wszystkim zycze spokojnej niedzieli :*
Ostatnia edycja:
Ewunka
Jakie dawki. I jaki antagonista. Orangutan ?koralik u kogo się leczysz w Novum?
Ja właśnie jestem po wizycie i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona Całą kliniką, obsługą, Panią Doktor do której trafiłam.
Wszystko zdecydowanie na + w porównaniu do Invimedu czy Invicty w których byłam..
Czekam na @ i zaczynam krótki protokół z antagonistą
Kciuki za Was dziewczyny!
Ostatnia edycja:
reklama
iga2421
Super ze tak dobrze trafiłaś, lekarz to jednak podstawa, u mnie jest dramat, moj maż chciał po wizycie isc robic aferę po tym jak nas potraktował. Ale juz nie chciałam pogarszać sprawy. Trzymam kciuki, kiedy ten Twoj okres? Jakie masz leki i jakie dawki?
Trzymam kciuki&&&&&&&&
Dzieki, juz wyluzowalam, najwyżej we wtorek bedą kombinować.
To nie tak duzo, ale maż uważa ze cos zrobili zle? Ja teraz jestem w Novum, przyszłam z wielka nadzieją a na razie czuję wielkie rozczarowanie. Ale jedna stymulacja to nie duzo, ja bym została i nie zmieniała.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Megi a u kogo jesteś w Novum?
Podziel się: