reklama
husann
Fanka BB :)
Bardzo dobra decyzja. Wcale ci sie nie dziwie bo jak mi w lutym sie nie udalo to tez powiedzialam ze juz nie chce ale M mowil ze bedziemy dalej probowac i nie poddaje sie.Dziewczyny trochę doszłam do siebie i po rozmowach z M chyba podejde drugi raz. Mam wiele pytań do lekarza. Podpowiedzcie mi jak wam lekarze tłumacza że się nie zaplodnily komórki od czego to może zależeć?
ewelin86
Ja miałam @ gdzieś koło 4 dni po odstawieniu lekówDziewczyny dzis jest 4 dzien po odstawieniu anty i @ nadal nie ma ale juz czuje cycy bola. Po ilu dniach od odstawienia przychodzi @
dorota1984
Zaciekawiona BB
u mnie za każdym razem 7 dnia od odstawieniaDziewczyny dzis jest 4 dzien po odstawieniu anty i @ nadal nie ma ale juz czuje cycy bola. Po ilu dniach od odstawienia przychodzi @
Gosiu piękny wynik, kto robił Ci punkcję?
Ja zrobiłam dzisiaj sikacza, niestety negatyw. We wtorek idę na betę
N@t@li@89
Ewunka kariotyp był robiony i wynik ok ogólnie badania wszystkie wyszły ok. Z 6 komórek nadających się tylko 2 się zaplodnily ciekawe jak mi doktorek to wytłumaczy bo to mnie najbardziej nurtuje.
Nie wiem jeszcze jak rozważymy problem kasy ale pewnie mój M coś wymysli bo on jedyny się nie załamał
Nie wiem jeszcze jak rozważymy problem kasy ale pewnie mój M coś wymysli bo on jedyny się nie załamał
iga2421
Dobra decyzja, zawsze jak człowiek ochłonie to dochodzi do wniosku ze trzeba włączyć dalej i to słuszna droga. U mnie wszystko tłumaczą wiekiem, bo ja zbliżam się do czterdziestki juz..
Doskonały wynik niech się teraz pięknie zapładniają
U Czerkwińskiego, zastanawiam się nad zmianą po pierwszej wizycie bo trafiłam na nienajlepszy humor chyba
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
On wypisywal mnie po punkcji. Osobiście nic do niego nie mam ale nie chciałabym żeby mnie prowadził. Pomyśl nad tym Zamora albo nasza Zygler. A Langner nie polecam. Niby mila ale jak na lekarza to zamotana.
reklama
gosia321
U mnie byla po 14Dziewczyny dzis jest 4 dzien po odstawieniu anty i @ nadal nie ma ale juz czuje cycy bola. Po ilu dniach od odstawienia przychodzi @
Podziel się: