reklama
lile
Fanka BB :)
hej :-)
nie pamiętam, kto się pytał o parowar... Ewelin? Link do: ekscentryczny Parowar - z miłości do pary! - tutaj jest dużo.
wracam do gry, dzisiaj lecę do kliniki obgadać strategię. Skoro ani letrazol, ani gonadotropiny nie dają rady to może właśnie połączyć? Jeszcze muszę AMH i inh b zrobić.. mam nadzieję, że nie będzie lipy.
nie pamiętam, kto się pytał o parowar... Ewelin? Link do: ekscentryczny Parowar - z miłości do pary! - tutaj jest dużo.
wracam do gry, dzisiaj lecę do kliniki obgadać strategię. Skoro ani letrazol, ani gonadotropiny nie dają rady to może właśnie połączyć? Jeszcze muszę AMH i inh b zrobić.. mam nadzieję, że nie będzie lipy.
Ewunka
Ja już po .
Jajek dziś 8 hi co wizyta to więcej .
Endometrium 10
Dostałam zastrzyk na dojrzewanie dziś o 20 zastrzyk na pęknięcie dziś i jutro na noc globulka na bakterie i grzyby.
Piątek 13 _go. O 8 rano punkcjia
Jajek dziś 8 hi co wizyta to więcej .
Endometrium 10
Dostałam zastrzyk na dojrzewanie dziś o 20 zastrzyk na pęknięcie dziś i jutro na noc globulka na bakterie i grzyby.
Piątek 13 _go. O 8 rano punkcjia
agatek28
Ewelinko bedzie dobrze, zobaczysz swojego dzidziusia za chwilke :-) glowa do gory :-*A ja nadal czekam pis gabinetem. 3 osoby niby przede mną a dr sobie wyszedł na przerwę. Ehhh a ja coraz bardziej się stresuje
reklama
Ja nie chce Cię zniechęcić do adopcji, czy zachęcić do KD. Czasem trzeba ostro powiedzieć, żeby mieć pewność ze powiedziało się wszystko w temacie:-) To są moje spostrzeżenia, ktoś może mieć inne. Poza tym ja tam wierze w 4 próbę
Wiem wiem, że nie miałaś nic złego na myśli
O kurcze, chociaż Ty Bo ja totalnie nie wierzę... No może ociupinkę...
No dzięki!
Anika, super!!! To najważniejsze
Ewunka, no i gitarka. Szykuj komóry do boju
Podziel się: