gosia321
Fanka BB :)
Biedactwo tak mi przykro kochaba trzymaj sie sciskam mocno :****no to mamy czarno na bialym
E2 -505
Progesteron-3595
BHCG- ponizej 0,1
czyli dooopa jednak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedactwo tak mi przykro kochaba trzymaj sie sciskam mocno :****no to mamy czarno na bialym
E2 -505
Progesteron-3595
BHCG- ponizej 0,1
czyli dooopa jednak.
Ann sciskam mocno :* tak Ci kibicowalamno to mamy czarno na bialym
E2 -505
Progesteron-3595
BHCG- ponizej 0,1
czyli dooopa jednak.
To zacznij marzyc zeby choc jedna zostala,moze akurat sie podzieliOh ja marze o tym zeby mi tak sie podzielila jedna komorka jak mi ja podadza bo niestety nie chca mi podac 2. A zawsze marzylam o blizniakach
Hehe nie ma to jak wybiegac myslami do przodu narazie to niech sie te moje jajeczka tworza
Ale milo pomarzyc a jeszcze milej spełnic marzenia
Dziękuję :-* Chociaż sprawa chyba przesądzona, coraz bardziej jeździ mi po brzuchu, coraz bardziej boli i chyba wkrótce mnie zalejeButterfly wszystkiego najlepszego kochana i życzę żeby kropek został z Tobą:***
Ani tak nie mow,ani nie mysl w ten sposobwiem ,najgorsze jest to ,ze czuje ze zawiodlam i siebie i Was bo bylyscie ze mna na kazdym kroku...