reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A jeszcze mnie zastanawia jak czulas zdzisia a nie czulas Krzysia. ? Juz myślałam że bliźniaki w zagrożeniu a tu zwykła schiza mamusi . :-p
Nasze Asy lezaly rownolegle,ten po prawej wisiaj glowa w dol,ten po lewej byl glowa w gore wiec czulam ich w roznych czesciach brzucha. A tamtego dnia czulam cos tak slabiutko z lewej str na dole albo u gory ale to byl taki slabiutki motylek. A z drugiej str cisza. Okazalo sie ze oni poprostu mieli leniwy dzien. Ale najlepsze bylo to,ze ten ktory byl glowka w gore przy przyjeciu do szpitala juz byl glowka w dol,a ten drugi byl w poprzek pod cyckami prawie :p
A jak do tego w poprzek podpinali ktg to wypinal tylek i jeszcze ciezej bylo go namierzyc ;)

reklama
Nasze Asy lezaly rownolegle,ten po prawej wisiaj glowa w dol,ten po lewej byl glowa w gore wiec czulam ich w roznych czesciach brzucha. A tamtego dnia czulam cos tak slabiutko z lewej str na dole albo u gory ale to byl taki slabiutki motylek. A z drugiej str cisza. Okazalo sie ze oni poprostu mieli leniwy dzien. Ale najlepsze bylo to,ze ten ktory byl glowka w gore przy przyjeciu do szpitala juz byl glowka w dol,a ten drugi byl w poprzek pod cyckami prawie :p
A jak do tego w poprzek podpinali ktg to wypinal tylek i jeszcze ciezej bylo go namierzyc ;)
No więc temu pytam bo bliźniaki strasznie się wierca koleżanka co usg miała je w innej pozycji i czasem miejscami zamienione. Dzieci chciały pospać a matka na szpital jedzie :-p

No więc temu pytam bo bliźniaki strasznie się wierca koleżanka co usg miała je w innej pozycji i czasem miejscami zamienione. Dzieci chciały pospać a matka na szpital jedzie :-p
Nasze tak nie mialy,jeden byl po prawj drugi po lewej i juz. Z czasem tylo jeden odwrocil sie glowka do dolu i to bylo na tyle z ich wedrowek. Ale jak jednego nie czulam to sie wystrachalam i co bylo robic. Teraz jak maja slabszy dzien to bardziej ich nasluchuje i wcinam wiecej zelek :p jak daja znac obaj o sobie to odpuszczam i odstawiam zelki ;)

Nie no myale,ze nie uwierz,ze bylam u kilku i kazdy sie usmiecha i mowi,ze nic nie poradza, ze moga probowac i tylko tyle.. Nie jest to ich wina,ze tak sie dzieje, Ja nie mam zadnej choroby do ktorej mogliby sie odniesc. Teraz jestem w klinice niby drugiej pod wzgledem uzyskanyvh ciaz, usuper lekarza ,300km ode mnie.Nie wierze juz w wielka moc in vitro:) No dokladnie jest to tylko kwestia podejscia do sprawy. Gdybym miala szanse tez bym nie myslala o adopcji. Ale majac do wybor z kd wybieram adopcje spoleczna.. bo wybieram zycie z dzieckiem, mimo wszystko:) chce miec dla kogo zyc, oprocz dla meza:)oczywiscie:)

ann, okurde, to moze nawet implantacji nie bylo,, w kazdym badz razie przykro mi..
Wierze Ci ze juz kilku odwiedziłas ale uwierz ze ten u którego jesteś teraz da rade .

reklama
Nasze tak nie mialy,jeden byl po prawj drugi po lewej i juz. Z czasem tylo jeden odwrocil sie glowka do dolu i to bylo na tyle z ich wedrowek. Ale jak jednego nie czulam to sie wystrachalam i co bylo robic. Teraz jak maja slabszy dzien to bardziej ich nasluchuje i wcinam wiecej zelek :p jak daja znac obaj o sobie to odpuszczam i odstawiam zelki ;)
jej mówili że bliźniaki = cesarka a ona nie chciała bo miała 2 porody naturalne i 1 cesarke i nigdy w życiu cesarki juz nie chciała. .....
Miała datę na 24 grudnia ale mówili że bliźniaki to 37 tydzień jest normalny na poród wiec pewnie urodzi wcześniej . Zaczęło się 6 grudnia skurcze ( urodziła juz 3 dzieci wiec wiedziała że to te skurcze ) czekała czekała bo mówi jak się zacznie naturalny to już tak urodze. .... skurcze co 5 minut siła wygonilam ja na szpital. .....
Na łóżko mówią ku..... gdzieś ty była przecież Ty rodzisz główkę widać. ....
Na stół cesarka high i tyle było z naturalnego porodu hi

Do góry