reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ewunka,ewelin pamietacie jak byla tu dyskusja o bliznietach,ze samo zlo i takie tam....jak bylam w szpitalu,porozmawialam sobie tak szczerze z doktorkiem po badaniu,ten mi mowi ze ma pacjentke tez po in vitro,ktorej tez podano dwa zarodki,a teraz jest w ciazy z trojaczkami ;)
To dopiero strzal co :)
Tak pamiętam ciąża bliźniacza z tego nic dobrego wyjść nie może ciazy blizniaczej mowimy nie i takie tam .........
Mówisz 3 szt. ? Ja znam kobietę co miała podane 3 i wyszły 4 ..... yyy yyy .? Da się hihhhi

reklama
Tak pamiętam ciąża bliźniacza z tego nic dobrego wyjść nie może ciazy blizniaczej mowimy nie i takie tam .........
Mówisz 3 szt. ? Ja znam kobietę co miała podane 3 i wyszły 4 ..... yyy yyy .? Da się hihhhi
O jaaa...tyle to bym nie chciala. Balabym sie ze nie donosze tyle szt.
Za to moj maz rozpacza,ze czemu nie wyszly nam 3 szt...bo wozek dla trojaczkow mial kierownice :p

Ja byłam u różnych lekarzy.. w różnych klinikach.. po prostu ten też się skłonił ku menopurowi ze względu na słabe odpowiedzi pewnie..
Ja też nie czulam, ale już jestem w takim momencie, że myślę, że też będzie fajnie. Jak zobaczyłam te dzieci, znam kilka osób, które adoptowały.. i już inaczej na to patrzę.. aler ozumiem miałam to samo.. nie wyobrażałam sobie tego.. tylko ze mnie i męża..tyle, że no jak się nie da to się nie da...
Paniusiu..;p Wiesz, że to nie było specjalnie, chodziło mi o osoby ode mnie, których nie lubię..ale już nie ważne :p Chyba uciekam z tego forum,bo za bardzo się stresuję każdą z Was :)
To co jeden to większy konował a nie lekarz hi hi .
Ty chcesz adopcji ja nie ale to nie znaczy ze któraś jest lepsza czy gorsza . Ty chcesz rodzic naturalnie ja nie .
A z paniusia to wiem co innego miałaś na myśli co innego się napisało. ......

reklama

Oh ja marze o tym zeby mi tak sie podzielila jedna komorka jak mi ja podadza bo niestety nie chca mi podac 2. A zawsze marzylam o blizniakach
Hehe nie ma to jak wybiegac myslami do przodu narazie to niech sie te moje jajeczka tworza :)
Ale milo pomarzyc a jeszcze milej spełnic marzenia :)

Do góry