reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Annemarie, szkoda, mocno ci kibicowalam i mialam nadzieje ze sytuacja rozwiaze sie tak jak u mnie.Niepoddawaj sie kochana bo jeszcze i do Ciebie usmiechnie sie szczescie.
Przytulam mocno.

To co jeden to większy konował a nie lekarz hi hi .
Ty chcesz adopcji ja nie ale to nie znaczy ze któraś jest lepsza czy gorsza . Ty chcesz rodzic naturalnie ja nie .
A z paniusia to wiem co innego miałaś na myśli co innego się napisało. ......

Nie no myale,ze nie uwierz,ze bylam u kilku i kazdy sie usmiecha i mowi,ze nic nie poradza, ze moga probowac i tylko tyle.. Nie jest to ich wina,ze tak sie dzieje, Ja nie mam zadnej choroby do ktorej mogliby sie odniesc. Teraz jestem w klinice niby drugiej pod wzgledem uzyskanyvh ciaz, usuper lekarza ,300km ode mnie.Nie wierze juz w wielka moc in vitro:) No dokladnie jest to tylko kwestia podejscia do sprawy. Gdybym miala szanse tez bym nie myslala o adopcji. Ale majac do wybor z kd wybieram adopcje spoleczna.. bo wybieram zycie z dzieckiem, mimo wszystko:) chce miec dla kogo zyc, oprocz dla meza:)oczywiscie:)

ann, okurde, to moze nawet implantacji nie bylo,, w kazdym badz razie przykro mi..

reklama
Do góry