reklama
Ann tak bardzo mi przykro.. Wiem co czujesz. Pamiętaj bądź silna i idź na przód aby walczyć dalej . Ściskam mocno .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
annemarie
Fanka BB :)
Ann...
ale że na pewno krem, żywa krew? Nie plamienie?
Najki,jeszcze nie zywa krew ,ale juz sie niczego innego nie spodziewam,dzisiaj sie rozkreca jutro przylezie.
My jestesmy chyba na to forum skazane
Wiolciab cieszę sie ze sie nie poddajesz trzymam za Was kciuki i wierzę ze każda z nas zazna macierzyństwa .
Nikaaa
No ja wiem. Tylko wcześniej mnie brzuch bolał, jajniki. A teraz nic. Chyba, że się zdenerwuje albo za duzobowiązania biegam. To coś mnie zaćmi.
A teraz hit. Mój mąż powiedział teściom, że jestem "tak trochę w ciazy"
Kochana ja nie miałam nic, zero bólu piersi, zero mdlosci i wymiotow. A Szymus rozwija się prawidłowo Nawet jest większy niż powinien byc Brak objawów to tez objaw
malutkikaczorek
Cześć czekam wlasnie na badanie progesteronu trzymajcie kciuki bo jak bedzie niski to bedzie transfer w tym cyklu
reklama
najki
Ann mimo wszystko ja kciukow nie puszczam. Moze jakas pozna implantacja czy cos..plamienia sie zdarzaja...
Tule:* przeganiam i zaklinam paskudna @!!!
A na forum, juz niedlugo, bedziemy zagladac sporadycznie..jak kate czy emi. Z sentymentu..wierze w to ❤
Tule:* przeganiam i zaklinam paskudna @!!!
A na forum, juz niedlugo, bedziemy zagladac sporadycznie..jak kate czy emi. Z sentymentu..wierze w to ❤
Podziel się: