reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Agatek z tym apetytem roznie bywa, mnie na poczatku na slodkie odrzucalo ,a teraz juz na nic
Sa dni ze zjem tylko 2 posilki w dzien i wystarcza ,a nie pcham na sile , a sa dnia ze konia z kopytami spokojnie we wszystkim musi byc umiar przytyc nie trudno , a pozniej wez to zrzuc, choc wiem ze jestes szczuplutka no ale
Sa dni ze zjem tylko 2 posilki w dzien i wystarcza ,a nie pcham na sile , a sa dnia ze konia z kopytami spokojnie we wszystkim musi byc umiar przytyc nie trudno , a pozniej wez to zrzuc, choc wiem ze jestes szczuplutka no ale
D
Deleted member 134305
Gość
Cześć dziewczyny
Ann.... to juz pewne? moze to jakies plamienie tylko a nie @
Wiolciab rowniez mi przykro z powodu wyniku
Strawbelka gratulacje :*
Agatek mnie tez odrzucało od miesa w 1szej ciazy, nie daj boze ktos grilla rozpalił i polozył na stole tłusty boczek bleeee, moze to tez na drugiego synka?
West co do pracy to troche glupia sytuacja, ale moze nie bedzie tak najgorzej
Agatek mnie tez odrzucało od miesa w 1szej ciazy, nie daj boze ktos grilla rozpalił i polozył na stole tłusty boczek bleeee, moze to tez na drugiego synka?
agatek28
Bardziej sie sklaniam ku dziewczynce, bo w pierwszej ciazy moglam jesc tylko mieso, kwasne i ostre, a teraz od miesa mnie mdli i podbija bleee. Chyba najbardziej mam ochote na lody truskawkowe i na truskawkowe koktajleCześć dziewczyny
reklama
annemarie
Anne, moze jeszcze nie wszystko stracone przytulam Cie mocno :* ile dokładnie miało Twoje endo?
12 mm w 12dc,a transfer byl w 16 wiec sie obawiam ,ze moglo miec z 16 mm
Podziel się: