reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agatek z tym apetytem roznie bywa, mnie na poczatku na slodkie odrzucalo ,a teraz juz na nic :p
Sa dni ze zjem tylko 2 posilki w dzien i wystarcza ,a nie pcham na sile , a sa dnia ze konia z kopytami :D spokojnie we wszystkim musi byc umiar przytyc nie trudno , a pozniej wez to zrzuc, choc wiem ze jestes szczuplutka no ale :)

Cześć dziewczyny
Ann....:(:(:(:(:( to juz pewne? moze to jakies plamienie tylko a nie @
Wiolciab rowniez mi przykro z powodu wyniku
Strawbelka gratulacje :*
Agatek mnie tez odrzucało od miesa w 1szej ciazy, nie daj boze ktos grilla rozpalił i polozył na stole tłusty boczek bleeee, moze to tez na drugiego synka?:D
West co do pracy to troche glupia sytuacja, ale moze nie bedzie tak najgorzej

Cześć dziewczyny
Ann....:(:(:(:(:( to juz pewne? moze to jakies plamienie tylko a nie @
Wiolciab rowniez mi przykro z powodu wyniku
Strawbelka gratulacje :*
Agatek mnie tez odrzucało od miesa w 1szej ciazy, nie daj boze ktos grilla rozpalił i polozył na stole tłusty boczek bleeee, moze to tez na drugiego synka?:D
West co do pracy to troche glupia sytuacja, ale moze nie bedzie tak najgorzej
Bardziej sie sklaniam ku dziewczynce, bo w pierwszej ciazy moglam jesc tylko mieso, kwasne i ostre, a teraz od miesa mnie mdli i podbija bleee. Chyba najbardziej mam ochote na lody truskawkowe i na truskawkowe koktajle :-D

reklama
Do góry