reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mnie tak boli drugi raz- najpierw 2dpt, teraz 5dpt.
Chciałabym chociaż do bety dotrwać, aż się boję chodzić do WC :(
Mnie bolał chyba od 1-3 potem od 5 albo 6 ;) teraz cisza. Nic nie boli. I szczerze? Brak bólu wcale nie uspokaja. :(
Nue pociesze Cię. Po becie człowiek tez się boi iść do toalety :*
A który dpt u Ciebie? Będzie fobrze:* głowa fo góry :*

reklama
to zależy jakich zarodków, jaki jest problem i w jakim kobieta jest wieku. U 30latki podanie dwochblastocyst 5AA to prawdop. na ciaze blizniacza ok. 60-70% sam wspol implantacji jestponad 70%
No wlasnie dlatego mi nie chca podac 2 chociaz ja bardzo bym chciala blizniaki no ale wtedy lekarz powiedzial ze za duze ryzyko i dla mnie i dla dzieci

Mnie bolał chyba od 1-3 potem od 5 albo 6 ;) teraz cisza. Nic nie boli. I szczerze? Brak bólu wcale nie uspokaja. :(
Nue pociesze Cię. Po becie człowiek tez się boi iść do toalety :*
A który dpt u Ciebie? Będzie fobrze:* głowa fo góry :*
Dziś 5 dpt.
Już się przekonałam, że na każdym etapie są nowe powody do stresu :( Taki chyba nasz urok...

Po40 gratuluję ładnego przyrostu! :)))
Monia ja wiem..doskonale rozumiem, ale nie rezygnuj. Ostatnia próba. Zaryzykuj.
:*

reklama
Do góry