reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No...:p siostra M. to na każdej imprezie rodzinnej przypomina jak ją bolało i,że przez zastrzyk ma problemy z kręgosłupem. I, że chciałaby mieć więcej dzieci, ale to było dla niej tak traumatyczne przeżycie, że już w życiu się nie zdecyduje na dziecko :p
Czasem niektórym wystarczy chwila i już po strachu, a niekiedy naprawdę się kobieta męczy.

U mnie jedyne skutki uboczne zastrzyku pojawily sie na nastepny dzien. Źle widzialam i jak jestem krótkowidzem tak musiałam zdjąć okulary i na telefon patrzyłam z odległości wyciągniętej ręki aż M się ze mnie śmiał. No ale litery mi się zlewały.
Ale masz racje bo moja siostra mówi o porodzie ze bolało ale nie tak bardzo i ze to nic strasznego a ona włanie jest taka paniusiowata i jak to mówi to aż sie jej dziwię ze nie narzeka:D

Szansa na ciąze blizniaczą przy podaniu 2 zarodków to tylko 10%, wiec nie az tak znow duzo :)
to zależy jakich zarodków, jaki jest problem i w jakim kobieta jest wieku. U 30latki podanie dwochblastocyst 5AA to prawdop. na ciaze blizniacza ok. 60-70% sam wspol implantacji jestponad 70%

to zależy jakich zarodków, jaki jest problem i w jakim kobieta jest wieku. U 30latki podanie dwochblastocyst 5AA to prawdop. na ciaze blizniacza ok. 60-70% sam wspol implantacji jestponad 70%
Taz mi się wydawało ze więcej bo w Hiszpanii wózki dla bliźniaków są juz w standardzie w większych sklepach bo w in vitro standardowo proponują 2 zarodki

na sikanca to troche za szybko,a jak wyjdzie negatywny to mi czar prysnie.Brzuch mnie bez konca boli wiec pewno i tak prysnie...;)
Ann, mnie też boli. Dziś to już jest kosmos. Czuję się, jakbym zaraz miała okres dostać :( W sumie teraz to nawet nie wiem,jak to liczyć, bo ostatnia @ była dziwna po antykach. Jeśli potraktować to jako "normalny" cykl,to powinnam ją mieć między dzisiejszym dniem a środą. Rany boskie:-\ Do tego mi niedobrze i tylko bym spała.

reklama
Wiem ja je po prostu czuje z daleka ..... a niedługo powiesz mi miałaś rację 2 chłopaki
nie tak nie można :p ja liczę na parkę i to że 1 chłopak będzie to zapewne masz rację, ale nie dwóćh ! ;p
A powiedzcie mi czy macie jakieś informacje na temat tego jak robią cc i zastrzyk w kręgosłup. Bo ja np mam taką wadę że jeden krąg mam ruchomy ten od miednicy ktory powinien być przytwierdzony do niej on jest odcinek wyżej jak oni będa mogłi mi podac znieczulenie? Nie będzie problemu?

Do góry