reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny już po wizycie. A więc tak estradiol 1799.0 progesteron 0.790.
Jajeczek jest podobno duuuzo doktorek powiedział że jest dobrze. Ok 6 dużych jest napewno ( widziałam że maja od 18-14 najmniejszy). Endometrium 11 to chyba dobre wyniki co?
Punkcja w czwartek o 8:20 w sobotę transfer Anika wpisz mnie proszę w kalendarz. Swoją drogą nie wierzę że to już.
Będę miała podane 2 zarodki w 2 lub 3 dobie tak zadecydował doktorek a ja mu ufam;)
Natalia, super! Trzymam kciuki! :)

reklama
nie tak nie można :p ja liczę na parkę i to że 1 chłopak będzie to zapewne masz rację, ale nie dwóćh ! ;p
A powiedzcie mi czy macie jakieś informacje na temat tego jak robią cc i zastrzyk w kręgosłup. Bo ja np mam taką wadę że jeden krąg mam ruchomy ten od miednicy ktory powinien być przytwierdzony do niej on jest odcinek wyżej jak oni będa mogłi mi podac znieczulenie? Nie będzie problemu?
Potwierdzisz mi za kilka miesięcy. ....
To chyba jednak lekarz podejmie decyzję czy możesz czy nie. Igła jest imponująca jak ja zobaczyłam to prawie zeszlam. .... potem zygalam jak kot ..... ale wspominam wspaniałe to znieczulenie ( przy operacji żylaków )

Ann, mnie też boli. Dziś to już jest kosmos. Czuję się, jakbym zaraz miała okres dostać :( W sumie teraz to nawet nie wiem,jak to liczyć, bo ostatnia @ była dziwna po antykach. Jeśli potraktować to jako "normalny" cykl,to powinnam ją mieć między dzisiejszym dniem a środą. Rany boskie:-\ Do tego mi niedobrze i tylko bym spała.
Mnie też mega brzuch bolał. Momentami myślałam, że jyz mam @. Ale nie przyszła i liczę, że nie przyjdzie jyz

współczynnik implantacji to nie to samo co succes rate, ale warto sobie policzyć:-) poprawi Ci się humor. http://www.ivfpredict.com/index-1.html Na procedurę można mieć max. 40% - 50 Ja miałam 36% :-)
Pewnie będzie tam pytanie o klasę zarodków. ? Ja jeszcze ich nie mam ....
Jeśli dobrze pamiętam jakieś leki z Hiszpanii sprowadzalas dla siebie. ?

reklama
Kocham ta statystykę . Dla 33 latki z endometrioza pewnie nieco mniejszy ale i tak wygląda optymistyczne
współczynnik implantacji to nie to samo co succes rate, ale warto sobie policzyć:-) poprawi Ci się humor. http://www.ivfpredict.com/index-1.html Na procedurę można mieć max. 40% - 50 Ja miałam 36% :-)
Pewnie będzie tam pytanie o klasę zarodków. ? Ja jeszcze ich nie mam ....
Jeśli dobrze pamiętam jakieś leki z Hiszpanii sprowadzalas dla siebie. ?
Nie ma tam pytan o klase zarodków, to jest statystyka iluś tysięcy kobiet.. Policzyłam Ci tez 36% zakąłdając ze staracie się do 3lat i endo to jedyny problem:-)

Do góry