reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Martka supcio, teraz dawaj odpoczywaj.
U mnie w robocie chyba też niedługo się wyda, szef się wkurzył że byłam tydzień na zwolnieniu i chyba chce mnie zwolnić. Całe szczęście że dostałam już zaświadczenie, ale chciałam poczekać... Chciałam jeszcze popracować

reklama
Ja juz po wizycie wstałam rano ulewa taka ze świata nie widać ......
Idę się wykąpać wody nie ma. ......
Mówię nieźle się zaczyna. .....

Prosiłam Boga o chociaż 3 jajeczka dał 5 dla mnie to kosmos znów płakałam jak krokodyl na fotelu z nogami w górze. ....
Lekarka mówi ciężko Ci dogodzić ostatnio plakalas bo 0 jajek teraz płaczesz bo 5 ......
Mówię wtedy z rozpaczy teraz ze szczęścia .
Na stymulację odpowiedział 1 jajniki 2 śpi ( operowali go ostatnio )
Super! To bardzo dobre wieści :-)

Ja juz po wizycie wstałam rano ulewa taka ze świata nie widać ......
Idę się wykąpać wody nie ma. ......
Mówię nieźle się zaczyna. .....

Prosiłam Boga o chociaż 3 jajeczka dał 5 dla mnie to kosmos znów płakałam jak krokodyl na fotelu z nogami w górze. ....
Lekarka mówi ciężko Ci dogodzić ostatnio plakalas bo 0 jajek teraz płaczesz bo 5 ......
Mówię wtedy z rozpaczy teraz ze szczęścia .
Na stymulację odpowiedział 1 jajniki 2 śpi ( operowali go ostatnio )
No i super! Gratulacje! Kiedy pick up?
No i tutaj mam kuku, bo Pani dr nie powiedziała, do kiedy mam brać...chyba zatem do samej wizyty

Zastanawia mnie tylko jedno i troszke mnie to gryzie, wczoraj słyszałam idealnie bijace serduszko, dzisiaj włączył dźwięk i były tylko szumy... Zapytałam czy serce nie bije wystraszona, a on ze bije, wiec ja ze wczoraj bylo słychać, a on ze nie chce wlaczac dźwięku bo cos tam znieksztalca i pokazał mi bijace serduszko na ekranie. Chyba nie mogl sie pomylić, prawda?

Zastanawia mnie tylko jedno i troszke mnie to gryzie, wczoraj słyszałam idealnie bijace serduszko, dzisiaj włączył dźwięk i były tylko szumy... Zapytałam czy serce nie bije wystraszona, a on ze bije, wiec ja ze wczoraj bylo słychać, a on ze nie chce wlaczac dźwięku bo cos tam znieksztalca i pokazał mi bijace serduszko na ekranie. Chyba nie mogl sie pomylić, prawda?

Ja też tak miałam, że niby widać ale ja tam nic nie widziałam. Trzeba zaufać, jak mówi że bije to tak jest. Po co miałby kłamać?

Nie no raczej nie. Moze mial cos ze sprzetem i nie chcial wlaczac?

reklama
MArtka, myślę, że to kwestia sprzętu, nie martw się! ja serduszko tylko oglądałam, usłyszeliśmy je dopiero na prenatalnych:)

Do góry