reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z rewelacji mojego męża: dzwoni i pyta,jak się czuję, więc zgodnie z prawdą odpowiadam,że dziwnie,jeździ mi po brzuchu i jakby mi niedobrze, trochę jak przed okresem. Na co on taki podekscytowany: "Niedobrze Ci? To może się zerzygasz?Ale by było fajnie- uspokoilibyśmy się,że jesteś w ciąży".
Na bliskich zawsze można polegać :)

reklama
Wszystko Db, serce bije, może jakieś naczynko się oderwało. Dostałam dodatkowo duphaston 3x1 i 2 tyg l4. Teraz czeka mnie wycieczka do pracy, powiedziec kierownikowi i wszystkim, bo zmienili nam w tym miesiącu listy obecności i zaznacza sie na nich doslownie wszystko, w tym l4 ciążowe, wiec jutro i tak by sie dowiedzieli. Kurczę, a tak chcialam chodzić do pracy... Ale kropek najważniejszy, oby mial spokój i wygodę
Dokładnie, Kropek najważniejszy! Odpoczywaj :)

Z rewelacji mojego męża: dzwoni i pyta,jak się czuję, więc zgodnie z prawdą odpowiadam,że dziwnie,jeździ mi po brzuchu i jakby mi niedobrze, trochę jak przed okresem. Na co on taki podekscytowany: "Niedobrze Ci? To może się zerzygasz?Ale by było fajnie- uspokoilibyśmy się,że jesteś w ciąży".
Tez to slyszalam, ze rzygawka jest fajna bo Db wróży:)

Dzien dobry :)
Pozytywne fluidy z poranka :) a ja za to jestem ciagle glodna :)niestety wrocilam do jedzenia kolacji...;)
Aniolkowa tak na za wysoka prolaktyne biore bromergon. Zadzwonie do lekarza znowu...

Pewnie ci powie zeby odstawić bo prolaktyna musi w ciazy wzrastać. Odpowiada za przygotowanie organizmu matki do karmienia piersią i im wyższa tym lepiej.

Wszystko Db, serce bije, może jakieś naczynko się oderwało. Dostałam dodatkowo duphaston 3x1 i 2 tyg l4. Teraz czeka mnie wycieczka do pracy, powiedziec kierownikowi i wszystkim, bo zmienili nam w tym miesiącu listy obecności i zaznacza sie na nich doslownie wszystko, w tym l4 ciążowe, wiec jutro i tak by sie dowiedzieli. Kurczę, a tak chcialam chodzić do pracy... Ale kropek najważniejszy, oby mial spokój i wygodę
Kropek najwazniejszy! czasem trzeba zrewidować swoje plany dla celu wyższego! proszę sie zrelaksować i łądnie odpoczywać :)

Zastanawiała się nad tymi antykami...ale powiedziała, że skoro dopiero miałam stymulację i nie robimy przerwy, to żebym brała. Że to wyciszy jajniki. Mam nadzieję, że wie co robi - ja tam się nie znam. Zawsze miałam długi protokół.. Dokumenty wszystkie z Invicty dostaną. Mam mieć aktualne posiewy - musze sprawdzić czy już to miałam, czy coś trzeba wykonać.
Ale teraz to ja musze leciec do pracy :D
Ja idę krótkim i zawsze przed mam antyki na wyciszenie mam torbiel i endometrioze i taki tu standard ze zawsze antyki przed

hehehe usmialam sie czytajac o rzyganiu, ale ja akurat w 1szej ciazy nie mialam mdłosci, tylko ciągle biegunka w 1 szym trymestrze:/ to jeszcze gorsze, bo trzeba szukac jakiegos kibelka, a za przeproszeniem wyrzygac sie to mozna i w krzaki ;p

Ja juz po wizycie wstałam rano ulewa taka ze świata nie widać ......
Idę się wykąpać wody nie ma. ......
Mówię nieźle się zaczyna. .....

Prosiłam Boga o chociaż 3 jajeczka dał 5 dla mnie to kosmos znów płakałam jak krokodyl na fotelu z nogami w górze. ....
Lekarka mówi ciężko Ci dogodzić ostatnio plakalas bo 0 jajek teraz płaczesz bo 5 ......
Mówię wtedy z rozpaczy teraz ze szczęścia .
Na stymulację odpowiedział 1 jajniki 2 śpi ( operowali go ostatnio )

reklama
Do góry