reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Z rewelacji mojego męża: dzwoni i pyta,jak się czuję, więc zgodnie z prawdą odpowiadam,że dziwnie,jeździ mi po brzuchu i jakby mi niedobrze, trochę jak przed okresem. Na co on taki podekscytowany: "Niedobrze Ci? To może się zerzygasz?Ale by było fajnie- uspokoilibyśmy się,że jesteś w ciąży".
Na bliskich zawsze można polegać :)

reklama
Wszystko Db, serce bije, może jakieś naczynko się oderwało. Dostałam dodatkowo duphaston 3x1 i 2 tyg l4. Teraz czeka mnie wycieczka do pracy, powiedziec kierownikowi i wszystkim, bo zmienili nam w tym miesiącu listy obecności i zaznacza sie na nich doslownie wszystko, w tym l4 ciążowe, wiec jutro i tak by sie dowiedzieli. Kurczę, a tak chcialam chodzić do pracy... Ale kropek najważniejszy, oby mial spokój i wygodę
Dokładnie, Kropek najważniejszy! Odpoczywaj :)

Z rewelacji mojego męża: dzwoni i pyta,jak się czuję, więc zgodnie z prawdą odpowiadam,że dziwnie,jeździ mi po brzuchu i jakby mi niedobrze, trochę jak przed okresem. Na co on taki podekscytowany: "Niedobrze Ci? To może się zerzygasz?Ale by było fajnie- uspokoilibyśmy się,że jesteś w ciąży".
Tez to slyszalam, ze rzygawka jest fajna bo Db wróży:)

Dzien dobry :)
Pozytywne fluidy z poranka :) a ja za to jestem ciagle glodna :)niestety wrocilam do jedzenia kolacji...;)
Aniolkowa tak na za wysoka prolaktyne biore bromergon. Zadzwonie do lekarza znowu...

Pewnie ci powie zeby odstawić bo prolaktyna musi w ciazy wzrastać. Odpowiada za przygotowanie organizmu matki do karmienia piersią i im wyższa tym lepiej.

Wszystko Db, serce bije, może jakieś naczynko się oderwało. Dostałam dodatkowo duphaston 3x1 i 2 tyg l4. Teraz czeka mnie wycieczka do pracy, powiedziec kierownikowi i wszystkim, bo zmienili nam w tym miesiącu listy obecności i zaznacza sie na nich doslownie wszystko, w tym l4 ciążowe, wiec jutro i tak by sie dowiedzieli. Kurczę, a tak chcialam chodzić do pracy... Ale kropek najważniejszy, oby mial spokój i wygodę
Kropek najwazniejszy! czasem trzeba zrewidować swoje plany dla celu wyższego! proszę sie zrelaksować i łądnie odpoczywać :)

Zastanawiała się nad tymi antykami...ale powiedziała, że skoro dopiero miałam stymulację i nie robimy przerwy, to żebym brała. Że to wyciszy jajniki. Mam nadzieję, że wie co robi - ja tam się nie znam. Zawsze miałam długi protokół.. Dokumenty wszystkie z Invicty dostaną. Mam mieć aktualne posiewy - musze sprawdzić czy już to miałam, czy coś trzeba wykonać.
Ale teraz to ja musze leciec do pracy :D
Ja idę krótkim i zawsze przed mam antyki na wyciszenie mam torbiel i endometrioze i taki tu standard ze zawsze antyki przed

hehehe usmialam sie czytajac o rzyganiu, ale ja akurat w 1szej ciazy nie mialam mdłosci, tylko ciągle biegunka w 1 szym trymestrze:/ to jeszcze gorsze, bo trzeba szukac jakiegos kibelka, a za przeproszeniem wyrzygac sie to mozna i w krzaki ;p

Ja juz po wizycie wstałam rano ulewa taka ze świata nie widać ......
Idę się wykąpać wody nie ma. ......
Mówię nieźle się zaczyna. .....

Prosiłam Boga o chociaż 3 jajeczka dał 5 dla mnie to kosmos znów płakałam jak krokodyl na fotelu z nogami w górze. ....
Lekarka mówi ciężko Ci dogodzić ostatnio plakalas bo 0 jajek teraz płaczesz bo 5 ......
Mówię wtedy z rozpaczy teraz ze szczęścia .
Na stymulację odpowiedział 1 jajniki 2 śpi ( operowali go ostatnio )

reklama
Do góry