reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nikaa - kciuki za wyniki, żeby wszystko było dobrze :)
Martka, na razie spokojnie, czytałaś ile tu dziewczyn miało krwawienia na początku i wszystko się dobrze skończyło.
Najki - ale tempa wszystko nabrało :) to jest znak, że to Twój czas :*

odzywała się ostatnio Ewa651 albo Marluna ?????

reklama
Nikaa - kciuki za wyniki, żeby wszystko było dobrze :)
Martka, na razie spokojnie, czytałaś ile tu dziewczyn miało krwawienia na początku i wszystko się dobrze skończyło.
Najki - ale tempa wszystko nabrało :) to jest znak, że to Twój czas :*

odzywała się ostatnio Ewa651 albo Marluna ?????
Zadna,tez ich szukam

U mnie też były bolesne. Z promieniowaniem na plecy i nogi. Po ścianach chodziłam. Dwa razy w szpitalu wylądowałam. I anemii się nabawiłam.

Ja brałam antyki przez 21 dni. Potem @ i start z zastrzykami.:)

W ogóle nam się dziewczyny pogubiły.:(

Jestem dziwnie spokojna, chociaz snilo mi sie, ze kierownik chcial mnie zgwałcić...w sumie nie bylo to takie zupelnie nieprzyjmne... Dziwny sen;) pozniej koleżanka z brzuszkiem, juz trzecim (ciekawe czy jej wykraczę;) )
Gdyby nie wy dziewczyny to pewnie byłabym juz niezle wystraszona, ale znając wasze historie wiem, ze krwawienia sie zdarzają i nie musza oznaczać niczego złego, moze po prostu jestem tam bardzo wrażliwa i po usg sie odezwało

reklama
Wszystko Db, serce bije, może jakieś naczynko się oderwało. Dostałam dodatkowo duphaston 3x1 i 2 tyg l4. Teraz czeka mnie wycieczka do pracy, powiedziec kierownikowi i wszystkim, bo zmienili nam w tym miesiącu listy obecności i zaznacza sie na nich doslownie wszystko, w tym l4 ciążowe, wiec jutro i tak by sie dowiedzieli. Kurczę, a tak chcialam chodzić do pracy... Ale kropek najważniejszy, oby mial spokój i wygodę

Do góry