reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nikaa - kciuki za wyniki, żeby wszystko było dobrze :)
Martka, na razie spokojnie, czytałaś ile tu dziewczyn miało krwawienia na początku i wszystko się dobrze skończyło.
Najki - ale tempa wszystko nabrało :) to jest znak, że to Twój czas :*

odzywała się ostatnio Ewa651 albo Marluna ?????

reklama
Nikaa - kciuki za wyniki, żeby wszystko było dobrze :)
Martka, na razie spokojnie, czytałaś ile tu dziewczyn miało krwawienia na początku i wszystko się dobrze skończyło.
Najki - ale tempa wszystko nabrało :) to jest znak, że to Twój czas :*

odzywała się ostatnio Ewa651 albo Marluna ?????
Zadna,tez ich szukam

U mnie też były bolesne. Z promieniowaniem na plecy i nogi. Po ścianach chodziłam. Dwa razy w szpitalu wylądowałam. I anemii się nabawiłam.

Ja brałam antyki przez 21 dni. Potem @ i start z zastrzykami.:)

W ogóle nam się dziewczyny pogubiły.:(

Jestem dziwnie spokojna, chociaz snilo mi sie, ze kierownik chcial mnie zgwałcić...w sumie nie bylo to takie zupelnie nieprzyjmne... Dziwny sen;) pozniej koleżanka z brzuszkiem, juz trzecim (ciekawe czy jej wykraczę;) )
Gdyby nie wy dziewczyny to pewnie byłabym juz niezle wystraszona, ale znając wasze historie wiem, ze krwawienia sie zdarzają i nie musza oznaczać niczego złego, moze po prostu jestem tam bardzo wrażliwa i po usg sie odezwało

reklama
Wszystko Db, serce bije, może jakieś naczynko się oderwało. Dostałam dodatkowo duphaston 3x1 i 2 tyg l4. Teraz czeka mnie wycieczka do pracy, powiedziec kierownikowi i wszystkim, bo zmienili nam w tym miesiącu listy obecności i zaznacza sie na nich doslownie wszystko, w tym l4 ciążowe, wiec jutro i tak by sie dowiedzieli. Kurczę, a tak chcialam chodzić do pracy... Ale kropek najważniejszy, oby mial spokój i wygodę

Do góry