reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moniu tak!
Właśnie dogadałam szczegóły :) mam już umówioną wizytę na ost.tydzień maja.
Nawet rozmawiałam z Panią dr. która mnie przyjmie przez tel. Od jutra mam brać antykoncepcje, najprawdopodobniej pójdę krótkim protokołem.
Kręciła nosem że nie ma przerw między stymulacją, ale sama powiedziała "no ale trudno, musimy zdążyć" więc... JADĘ Z KOKSEM!!!! :D
Megi - dzwoń do nich!

To w krótkim też są antyki? Nie wiedziałam :D
Aha, czyli zdążysz to ładnie. Bałam się, że wiesz wizyta pod koniec maja, a tutaj da Ci dopiero antyki. Ale to dobrze :) :) :) Dokumenty mówiła Ci jakie masz wziąć, badania?
CZAD :) :) :) Warszawa wita :)

Miała krwawienia srodcykliczne. A w zasadzie to wieczne miesiaczki. Trwały po paredziesiat dni. W tym ok 2 tyg to były ogromne skrzepy. :/
Masakra, bidulka.
No ja miałam regularne ale do dziś okrutnie bolesne. Przeokrutnie...ból promieniuje do pleców i nóg. Lepiej jak jestem wtedy w domu, w łóżku, na lekach z termoforem...Inaczej ciężko.

Anika
dzięki za odp a propos progesteronu. Mnie męczyło od tygodnia - na bank przez lutkę! Dziś już nie biorę mam nadzieję, że odpuści.

Ok ja uciekam się ogarnąć! Siebie, dom, prace i emocje..uffff
Miłego Dnia dziewczyny!

I kciuki za Was! Nikaaa, martka będzie dobrze :*

To w krótkim też są antyki? Nie wiedziałam :D
Aha, czyli zdążysz to ładnie. Bałam się, że wiesz wizyta pod koniec maja, a tutaj da Ci dopiero antyki. Ale to dobrze :) :) :) Dokumenty mówiła Ci jakie masz wziąć, badania?
CZAD :) :) :) Warszawa wita :)
Zastanawiała się nad tymi antykami...ale powiedziała, że skoro dopiero miałam stymulację i nie robimy przerwy, to żebym brała. Że to wyciszy jajniki. Mam nadzieję, że wie co robi - ja tam się nie znam. Zawsze miałam długi protokół.. Dokumenty wszystkie z Invicty dostaną. Mam mieć aktualne posiewy - musze sprawdzić czy już to miałam, czy coś trzeba wykonać.
Ale teraz to ja musze leciec do pracy :D

Zastanawiała się nad tymi antykami...ale powiedziała, że skoro dopiero miałam stymulację i nie robimy przerwy, to żebym brała. Że to wyciszy jajniki. Mam nadzieję, że wie co robi - ja tam się nie znam. Zawsze miałam długi protokół.. Dokumenty wszystkie z Invicty dostaną. Mam mieć aktualne posiewy - musze sprawdzić czy już to miałam, czy coś trzeba wykonać.
Ale teraz to ja musze leciec do pracy :D

Leć! :*

Martka będzie dobrze, mnie dr uprzedzał że plamienia a nawet chluśnięcia krwią się zdarzają na tym etapie. Do 8-9 tygodnia to normalne.

Hej dziewczyny
Nikaa trzymam kciuki zeby było ok, sama wiem jaki to jest stach przedwczesny poród:/
Martka dużo dziewczyn ma krwawienia w ciazy i najcześciej nie ma to wpływu na dzidziusia i u Ciebie tez tak bedzie!!
najki super, ze niedlugo zaczynasz, pewnie bedziemy miec transfer w podobnym czasie, mnie wypada tak gdzies w polowie czerwca, chyba ze mi sie @ opozni :/

Powiem Wam, ze dzis 1szy raz od negatywnej bety mam dobry humor, tak sama z siebie jestem szcześliwa, jest super piekny dzien, idziemy dzis z m. i z młodym na dlugi spacer, moze przysiadziemy gdzies na lody lub na ogrodkach piwnych :) chyba te wasze pozytywne bety mi taka nadzieje ogromna dały!!! :):)

reklama
Masakra, bidulka.
No ja miałam regularne ale do dziś okrutnie bolesne. Przeokrutnie...ból promieniuje do pleców i nóg. Lepiej jak jestem wtedy w domu, w łóżku, na lekach z termoforem...Inaczej ciężko.

Anika
dzięki za odp a propos progesteronu. Mnie męczyło od tygodnia - na bank przez lutkę! Dziś już nie biorę mam nadzieję, że odpuści.

Ok ja uciekam się ogarnąć! Siebie, dom, prace i emocje..uffff
Miłego Dnia dziewczyny!

I kciuki za Was! Nikaaa, martka będzie dobrze :*

Najki ja miałam mega bolesne miesiączki i cykle 33-36 dni. I miesiaczka przynajmniej tydzień. A po urodzeniu dziecka ledwie cos czuje i 5 dni @ to gora. Daj Boże żeby u ciebie tez tak bylo:)

Do góry