reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja nie wiadomo czy nie wyląduję w szpitalu. Kolejny raz już morfologia zła . Pani Doktor kazała zrobić CRP. Jeżeli wynik będzie za wysoki to do szpitala mam jechać. Odbieram o 12 , stres mnie zżera
Nikaaa :( Kochana zaciskam kciuki z całych sił, żeby wyniki były OK!!!
Czekamy na dobre wieści <3

Jadę dziewczyny do lekarza, przed 3 wstałam na siku, sporo krwi w toalecie i na papierze, teraz kapie ze mnie na brązowo. Nie wiem co to, położna kazała jechać albo na ip albo do nich wiec zdecydowanie wolę do nich.
martka a powiedział skąd krwawienie? Ty już po wizycie? bo nie kumam...
Oby wszystko było OK &&&

reklama
MArtka, badź dobrej mysli! to musi być podrażnienie jakieś! wierzę, że z Twoim Maluszkiem wszytsko dobrze :*

najki, wytłumacz mi. Teraz jedziesz do novum tak? Kiedy? :p
Moniu tak!
Właśnie dogadałam szczegóły :) mam już umówioną wizytę na ost.tydzień maja.
Nawet rozmawiałam z Panią dr. która mnie przyjmie przez tel. Od jutra mam brać antykoncepcje, najprawdopodobniej pójdę krótkim protokołem.
Kręciła nosem że nie ma przerw między stymulacją, ale sama powiedziała "no ale trudno, musimy zdążyć" więc... JADĘ Z KOKSEM!!!! :D
Megi - dzwoń do nich!

reklama
Do góry