reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny!
Czy to jest możliwe, żebym dostała okres w trakcie brania tych wszystkich leków zaraz po transferze? Dzis 2dpt. Dotychczas nie miałam żadnych objawów, nic się nie działo, a dziś jeździ mi po brzuchu jak przed okresem :-\ Cholera, czy to jest możliwe, żebym nawet do bety nie wytrzymała i że wszystko będzie jasne wcześniej? :(

reklama
Cześć dziewczyny!
Czy to jest możliwe, żebym dostała okres w trakcie brania tych wszystkich leków zaraz po transferze? Dzis 2dpt. Dotychczas nie miałam żadnych objawów, nic się nie działo, a dziś jeździ mi po brzuchu jak przed okresem :-\ Cholera, czy to jest możliwe, żebym nawet do bety nie wytrzymała i że wszystko będzie jasne wcześniej? :(
Progesterom może tak na Ciebie działać.
Spokojnie mi teraz tez prawie od transferu coś z żołądkiem się dzieje.

Nika dobrych wyników :*
Miałam koszmar dziś straszny, śniło mi się ze powiedziałam do M ze skoro ja mu dziecka nie mogę dac to niech zrobi je jakiejś innej kobiecie. I poszedł a później kazalam mu opowiedzieć jak było :/ na koniec to JesZCE odeszlam bo nie umiałam się z tym pogodzić a po chyba 6 latach okazało się że to nie jego dziecko. Rety co ja zjadłam ze takie horrory mi się śnią :(.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jadę dziewczyny do lekarza, przed 3 wstałam na siku, sporo krwi w toalecie i na papierze, teraz kapie ze mnie na brązowo. Nie wiem co to, położna kazała jechać albo na ip albo do nich wiec zdecydowanie wolę do nich.

Jadę dziewczyny do lekarza, przed 3 wstałam na siku, sporo krwi w toalecie i na papierze, teraz kapie ze mnie na brązowo. Nie wiem co to, położna kazała jechać albo na ip albo do nich wiec zdecydowanie wolę do nich.
Martka, wiem,że to trudne,ale spróbuj być spokojna. Może podczas wczorajszych badań gdzieś Cię podrażnili. Ja po transferze też trochę plamiłam. Z Maleństwem wszystko na pewno dobrze! Trzymam kciuki :*

reklama
Do góry